- إنضم
- 21 نوفمبر 2009
- المشاركات
- 30,377
- مستوى التفاعل
- 2,099
- النقاط
- 0
- الإقامة
- Je rêve que je suis un papillon
عشان تكون لقمة القاضي مدورة
ومقرمشة
+ اعملي الخميرة قبلها بيوم او على الاقل 5 ساعات بانك تضيفي كوب دقيق مع كمية الخميرة
مع ملعقة سكر مع ماء ..
وتعجنيها وتتركيها فترة التخمير
وبعد ماتعدي الفترة دي تاخديها وتضيفي عليها بقية المكونات وتعجنيها عادي...
وبعدين تتركيها كمان ساعة تخمير
+ وعشان تكون لقمة القاضي مقرمشة من برة وطرية من جوة ضيفي عليها نصف كوب نشا على مقادير عجينتك العادية وخلي النار تكون هادية
وانتي بتقليها عشان تاخد وقت
في التسوية وتكون مقرمشة
+عشان يكون الشربات بتاعها وبتاع الحلويات الشرقية عموما طعمه مميز وزي الحلويات بتاع برة
ضيفي عليها نصف كوب من عصير برتقال على الشربات وقللي كمية العصير دي
من كمية المية الي بتضيفيها على السكر
copy
ومقرمشة
+ اعملي الخميرة قبلها بيوم او على الاقل 5 ساعات بانك تضيفي كوب دقيق مع كمية الخميرة
مع ملعقة سكر مع ماء ..
وتعجنيها وتتركيها فترة التخمير
وبعد ماتعدي الفترة دي تاخديها وتضيفي عليها بقية المكونات وتعجنيها عادي...
وبعدين تتركيها كمان ساعة تخمير
+ وعشان تكون لقمة القاضي مقرمشة من برة وطرية من جوة ضيفي عليها نصف كوب نشا على مقادير عجينتك العادية وخلي النار تكون هادية
وانتي بتقليها عشان تاخد وقت
في التسوية وتكون مقرمشة
+عشان يكون الشربات بتاعها وبتاع الحلويات الشرقية عموما طعمه مميز وزي الحلويات بتاع برة
ضيفي عليها نصف كوب من عصير برتقال على الشربات وقللي كمية العصير دي
من كمية المية الي بتضيفيها على السكر
copy