- إنضم
- 6 أكتوبر 2009
- المشاركات
- 16,056
- مستوى التفاعل
- 5,360
- النقاط
- 0
شكرا استاذ ايمن على وصفة الليمون لكن كالعادة عندى سؤال معلش زمانك زهقت مننا هههه
اولا ليه استخدمنا مية السلق هى مش المفروض دى بتكون فيها المرارة اللى بقشرة الليمون؟؟!
وليه غسلنا الليمون بمية مثلجة؟
والملح احط اد ايه تقريبا لانه الليمون طبعا لادع بحتار فى معيار الملح واللى عندى تقريبا فى حدو 2 كيلو
هههههههههههههههههه لا زهقت ولا حاجة خالص...
(1) أولاً المية مش هايبقى فيها مرارة زي ما انتِ متخيلة، بالعكس افضل مية تُستخدم علشان الليمون يعيش فترة كويسة هو المية اللي اتسلق فيها وهي هاتحافظ عليه كويس,,,
(2) استخدمنا الماء المثلج علشان يحتفظ الليمون بقوامة ويحتفظ بشكلة مش يتهري...
(3) نستخدم كيس ملح كامل (خشن) الملح الناعم بيهري الليمون لكن الخشن أفضل بكتير ويحافظ عليه