- إنضم
- 8 أكتوبر 2006
- المشاركات
- 2,555
- مستوى التفاعل
- 18
- النقاط
- 0
:Flower: اهلا ومرحبا بكم فى يوم جديد من اسرار تينا
بجد وحشتونى بس معلش الظروف
اصل بصراحة كده كوبتك بيهددنى لو عملت اكل تانى
بس على مين دا انا تينا برضوا
وعلشان كده بقدملة النهاردة اكلة انما ايه
وابقوا دوروا على صوابعة بعد كده
بجد وحشتونى بس معلش الظروف
اصل بصراحة كده كوبتك بيهددنى لو عملت اكل تانى
بس على مين دا انا تينا برضوا
وعلشان كده بقدملة النهاردة اكلة انما ايه
وابقوا دوروا على صوابعة بعد كده
النهاردة هعمل هعمل لكوبتك
:8_5_19:
صينية بطاطس بالسردين
احلى اكلة بحبها
نبتدى بقى
صينية بطاطس بالسردين
احلى اكلة بحبها
نبتدى بقى
المكونات
حوالى نص كيلو سردين او كيلو حسب الطلب بس السردين خفيف فهتلاقى بيوزن حلو
بطاطس حسب الرغبة برضوا
بصل حوالى اتنين وممكن زيادة
ليمون وكترى على اد ما تقدرى يعنى من اربعة فيما فوق
زيت _ ملح _ كمون كتير_ وفى توابل سمك مخصوصة
توم مفروم كويس
1- الاول نجيب السردين زنغسلة كويس بس براحة علية لانه ضعيف ومش بيحب المية الكتيرة اوى فخلى بالك بس اغسلية كويس بالملح وممكن تعصرى عليه ليمون وتتركيه شوية وبعدين تغسيلية تانى
2- تكون مجهزة التوم الفروم ( بالملح والكمون والتوابل وليمون وممكن تزودى كمان فلفل اخضر حامى علية مفروم كله مع بعضة)
3- تتبلى السردين بالتوم كويس اوى وتسيبية شوية على الاقل ساعة
4- نجيب الصينية الحجم المناسب ونسخنها كويس ونحط فيها الزيت ونسخنه وبعدين نضيف عليها البصل المتقطع ترانشات ونقلب كويس
وبعدين نضيف ايضا توم قليل ونقلب كويس اوى مع بعضة
وبعدين نضيف البطاطس المتقطعة حلقات او ترانشات الاتنين واحدونقلبهم كويس اوى مع بعض لمدة من خمس لعشر دقايق
4- نجيب السردين ونرصصة فى الصينية فوق الحاجات دى كلها , نرصةة جمب بعض كده لغاية ما نملى الصينية والسردين بترص كله
5- وبعدين نحط علية زيت من فوق حوالى اربع ملاعق زيت كبيرة وكمان نضيف علية الليمون وكمان ممكن نحط من فوق شرائح من الفلفل الاخضر حسب الحاجة وكمون
6- ويدخل الفرن المسخن من قبل على نار متوسطة ويتك لمدة نص ساعة
وبالف هنا وشفا
ها يا كوبتك عجبتك الاكلة دى:t11: :t11:
وايه النهاردة
حوالى نص كيلو سردين او كيلو حسب الطلب بس السردين خفيف فهتلاقى بيوزن حلو
بطاطس حسب الرغبة برضوا
بصل حوالى اتنين وممكن زيادة
ليمون وكترى على اد ما تقدرى يعنى من اربعة فيما فوق
زيت _ ملح _ كمون كتير_ وفى توابل سمك مخصوصة
توم مفروم كويس
1- الاول نجيب السردين زنغسلة كويس بس براحة علية لانه ضعيف ومش بيحب المية الكتيرة اوى فخلى بالك بس اغسلية كويس بالملح وممكن تعصرى عليه ليمون وتتركيه شوية وبعدين تغسيلية تانى
2- تكون مجهزة التوم الفروم ( بالملح والكمون والتوابل وليمون وممكن تزودى كمان فلفل اخضر حامى علية مفروم كله مع بعضة)
3- تتبلى السردين بالتوم كويس اوى وتسيبية شوية على الاقل ساعة
4- نجيب الصينية الحجم المناسب ونسخنها كويس ونحط فيها الزيت ونسخنه وبعدين نضيف عليها البصل المتقطع ترانشات ونقلب كويس
وبعدين نضيف ايضا توم قليل ونقلب كويس اوى مع بعضة
وبعدين نضيف البطاطس المتقطعة حلقات او ترانشات الاتنين واحدونقلبهم كويس اوى مع بعض لمدة من خمس لعشر دقايق
4- نجيب السردين ونرصصة فى الصينية فوق الحاجات دى كلها , نرصةة جمب بعض كده لغاية ما نملى الصينية والسردين بترص كله
5- وبعدين نحط علية زيت من فوق حوالى اربع ملاعق زيت كبيرة وكمان نضيف علية الليمون وكمان ممكن نحط من فوق شرائح من الفلفل الاخضر حسب الحاجة وكمون
6- ويدخل الفرن المسخن من قبل على نار متوسطة ويتك لمدة نص ساعة
وبالف هنا وشفا
ها يا كوبتك عجبتك الاكلة دى:t11: :t11:
وايه النهاردة
" صابرين فى الضيق مواظبين على الصلاة " ( رو 12 : 12)
والى اللقاء فى سر جديد من اسرار تينا
والى اللقاء فى سر جديد من اسرار تينا