الرئيسية
المنتديات
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
الكتاب المقدس
الكتاب المقدس
البحث في الكتاب المقدس
تفاسير الكتاب المقدس
الرد على الشبهات الوهمية
قواميس الكتاب المقدس
آيات الكتاب المقدس
ما الجديد
المشاركات الجديدة
آخر النشاطات
الأعضاء
الزوار الحاليين
مكتبة الترانيم
إسأل
تسجيل الدخول
تسجيل
ما الجديد
البحث
البحث
بحث بالعناوين فقط
بواسطة:
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
قائمة
تسجيل الدخول
تسجيل
Install the app
تثبيت
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
لكل البنات والعرايس الجداد _ دوره تعليم الطبخ واحده واحده لتعليم الأكلات الأساسية..!!
تم تعطيل الجافا سكربت. للحصول على تجربة أفضل، الرجاء تمكين الجافا سكربت في المتصفح الخاص بك قبل المتابعة.
أنت تستخدم أحد المتصفحات القديمة. قد لا يتم عرض هذا الموقع أو المواقع الأخرى بشكل صحيح.
يجب عليك ترقية متصفحك أو استخدام
أحد المتصفحات البديلة
.
الرد على الموضوع
الرسالة
[QUOTE="ABOTARBO, post: 3097443, member: 84651"] [b]الرقاق باللحمة المفرومة[/b] [COLOR="Navy"][FONT="Comic Sans MS"][SIZE="4"][CENTER][B][SIZE=5][COLOR=Black][COLOR=Magenta]الرقاق باللحمة المفرومة[/COLOR] [IMG]http://files.arabchurch.com/upload/images2012/1293347003.jpg[/IMG] المقادير رقاق لحمه مفرومه ومتعصجه شوربه وياسلام لو شوربه بط تبقى تحفه لكن لو فيش عادى اى حاجه سمنه او زبده الطريقه بنسقى الرقاق فى الشوربه بس تكون دافيه مش سخنه اوى ونجيب صينيه وندهنها سمنه الاول بسيط وبعدين نرص الرقاق ونيجى فى الوسط نحط اللحمه المفرومه بعدين نكمل بالرقاق المسقى فى الشوربه وبعدين ندهن وشه بسمنه او بيض باللبن ونقطعه مربعات وبعدين ندخله الفرن على درجه 200 لحد مايستوى ويحمر وبالهنا والشفا [/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER][/SIZE][/FONT][/COLOR] [/QUOTE]
التحقق
رد
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
لكل البنات والعرايس الجداد _ دوره تعليم الطبخ واحده واحده لتعليم الأكلات الأساسية..!!
أعلى