الرئيسية
المنتديات
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
الكتاب المقدس
الكتاب المقدس
البحث في الكتاب المقدس
تفاسير الكتاب المقدس
الرد على الشبهات الوهمية
قواميس الكتاب المقدس
آيات الكتاب المقدس
ما الجديد
المشاركات الجديدة
آخر النشاطات
الأعضاء
الزوار الحاليين
مكتبة الترانيم
إسأل
تسجيل الدخول
تسجيل
ما الجديد
البحث
البحث
بحث بالعناوين فقط
بواسطة:
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
قائمة
تسجيل الدخول
تسجيل
Install the app
تثبيت
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
لكل البنات والعرايس الجداد _ دوره تعليم الطبخ واحده واحده لتعليم الأكلات الأساسية..!!
تم تعطيل الجافا سكربت. للحصول على تجربة أفضل، الرجاء تمكين الجافا سكربت في المتصفح الخاص بك قبل المتابعة.
أنت تستخدم أحد المتصفحات القديمة. قد لا يتم عرض هذا الموقع أو المواقع الأخرى بشكل صحيح.
يجب عليك ترقية متصفحك أو استخدام
أحد المتصفحات البديلة
.
الرد على الموضوع
الرسالة
[QUOTE="ABOTARBO, post: 2987805, member: 84651"] [b]بفتيك بالخضروات[/b] [COLOR="Navy"][FONT="Comic Sans MS"][SIZE="4"][CENTER][COLOR=Navy][B][SIZE=5][COLOR=Red]بفتيك بالخضروات[/COLOR][/SIZE] [IMG]http://files.arabchurch.com/upload/images2011/593964845.jpg[/IMG] المقادير : سهله خاااااااااااالص اولا البفتيك الكميه الي بتعمليها 1\2 كيلو او حسب مابتعملي لافراد اسرتك ثانيا بقي اي خضار عندك انا حطيت (بصل - بطاطس - جزر - فلفل ) مقطع مكعبات وكمان بقدونس مقطع صغير الطريقه : اولا تجيبي البفتيك بعد ما يفك علطول من الفريزر تغسليه كويس بالمايه عشان الدم وترشي عليه شويه ملح - فلفل اسود - بهارات وتقلبيهم في بعض كدا ثانيا تجيبي طاسه وتحطي فيهم شويه زيت بس مش كتير ولا شويه اووي وتسيبيها تسخن وبعدين تفردي الشرايح عليها كدا زي مابتقليه عادي وتقلبي الوش التاني ....نسويه نص سوا كدا ياخد لون بس ثالثا بعد ماتخلصي كل الكميه الي عندك وتطلعيه في صنيه بيركس او اي صنيه عندك مش علي مناديل ولا طبق تحطي في نفس الطاسه ونفس الزيت البصل المقطع مكعبات وياريت تقطعيه انتي علي خشبه التقطيع عشان يبقي طعمو حلو احلي من الكبه وتحمريه كويس تسيبيه يصفر كدا وبعدين تنزلي بالبطاطس المقطعه مكعبات ومش حطيتها في مايه ولا اي حاجه يادوب غسلتها وحطيتها علطول حوطي بقي رشه ملح - فلفل اسود - بهارات - شويه كركرم صغنين - وشويه كاري عشان يدو البطاطس لون اصفر وطعم تحففه ثالثا تستني علي البطاطس شويه وتقلبي طبعا علطول وبعدين تنزلي بالجزر المكعبات واخر حاجه الفلفل بقي سواء الوان او اخضر بس الي عندك رابعا بعد ماتحسي ان الجزر استوي والفلفل مش بياخد وقت تطفي ع الطاسه خلاص خامسا لو عندك شوربه في التلاجه تحطي شويه علي صنيه البفتيك او مايه لو مش عندك وبعدين تغطي وشو كلو بالمكونات الي في الطاسه سادسا بقي تدخليه الفرن بس تحت مش الشوايه عشان الوش كلو مستوي عندك هوا البفتيك الي عاوزينو يكمل سوا نص ساعه كدا لحد ماتحسي الشوربه اتشرب اغلبها والبفتيك استوا وبس كدا سابعا اول مايطلع من الفرن ترشي عليه شويه بقدونس ع الوش وطبعا تكوني عملتي الرز وهوا في الفرن رز ابيض عادي وتحطيه في فورما كدا وترشي عليه بقدونس بردو[/B][/COLOR] [/CENTER][/SIZE][/FONT][/COLOR] [/QUOTE]
التحقق
رد
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
لكل البنات والعرايس الجداد _ دوره تعليم الطبخ واحده واحده لتعليم الأكلات الأساسية..!!
أعلى