الرئيسية
المنتديات
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
الكتاب المقدس
الكتاب المقدس
البحث في الكتاب المقدس
تفاسير الكتاب المقدس
الرد على الشبهات الوهمية
قواميس الكتاب المقدس
آيات الكتاب المقدس
ما الجديد
المشاركات الجديدة
آخر النشاطات
الأعضاء
الزوار الحاليين
مكتبة الترانيم
إسأل
تسجيل الدخول
تسجيل
ما الجديد
البحث
البحث
بحث بالعناوين فقط
بواسطة:
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
قائمة
تسجيل الدخول
تسجيل
Install the app
تثبيت
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
لكل البنات والعرايس الجداد _ دوره تعليم الطبخ واحده واحده لتعليم الأكلات الأساسية..!!
تم تعطيل الجافا سكربت. للحصول على تجربة أفضل، الرجاء تمكين الجافا سكربت في المتصفح الخاص بك قبل المتابعة.
أنت تستخدم أحد المتصفحات القديمة. قد لا يتم عرض هذا الموقع أو المواقع الأخرى بشكل صحيح.
يجب عليك ترقية متصفحك أو استخدام
أحد المتصفحات البديلة
.
الرد على الموضوع
الرسالة
[QUOTE="ABOTARBO, post: 2987104, member: 84651"] [b]الكيكه الاسفنجيه[/b] [COLOR="Navy"][FONT="Comic Sans MS"][SIZE="4"][CENTER][B][SIZE=5][COLOR=Magenta]الكيكه الاسفنجيه [/COLOR][/SIZE] [IMG]http://files.arabchurch.com/upload/images2011/683282102.jpg[/IMG] طبعا من اهم الكيكات لاننا بنعملها للتورت بتبقى حلوه اوى وانا جبتهالكم بطريقه سهله خالص تعالوا نشوف المقادير 10 بيضات درجتهم درجه حراره البيت 2 كوبايه دقيق كوبايه ونصف سكر ناعم معلقه بيكنج بودر رشه فانيليا الطريقه نضرب البيض بالمضرب الكهربائى ضرورى مده ماتقلش عن ثلث ساعه لحد ما البيض حجمه بيتقل ويرتفع نحط السكر ومعاه رشه الفانيليا على البيض ونضربهم تانى شويه نحط معلقه البيكنج بودر على الدقيق وننقلبهم وننخلهم مع بعض بنجيب مضرب يدوى عادى ونحط الدقيق شويه بشويه على البيض والسكر ونقلب فى اتجاه واحد لحد مايتجانسوا مع بعض وتحسى انهم دابوا مع بعض خالص نكون مولعين الفرن على درجه 180 ندهن الصينيه سمنه ورشه دقيق وكمان على الجوانب ونحط مقدار العجينه فيها وندخلها الفرن تستوى حوالى 40 دقيقه وممنوع خالص يتفتح عليها قبل نصف ساعه نهائى لانها بتهبط وبتبوظ ([COLOR=DarkOrange] ملحوظه [/COLOR]) ال تحب تكون الكيكه بنى بنشيل ربع كوبيه دقيق من المقدار ونحط بدلهم ربع كوبايه كاكاو ونقلبهم ونستخدمهم عادى يكون مقدار الكوبايه ال هنستخدمها فى معيار الدقيق نفس الكوبايه ال هنستخدمها فى معيار السكر ( [COLOR=DarkOrange]سر خطير[/COLOR] ) لو عايزين تعملوا الكيكه تورته وتذوقوها وعايزينها تفضل طريه بعد ما الكيكه بتستوى وبتبرد خالص بنقطعها نصفين ونسقيها سفن اب بيخليها طريه وطعمها حلو ونذوقها زى ما نحب [/B][/CENTER][/SIZE][/FONT][/COLOR] [/QUOTE]
التحقق
رد
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
لكل البنات والعرايس الجداد _ دوره تعليم الطبخ واحده واحده لتعليم الأكلات الأساسية..!!
أعلى