الرئيسية
المنتديات
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
الكتاب المقدس
الكتاب المقدس
البحث في الكتاب المقدس
تفاسير الكتاب المقدس
الرد على الشبهات الوهمية
قواميس الكتاب المقدس
آيات الكتاب المقدس
ما الجديد
المشاركات الجديدة
آخر النشاطات
الأعضاء
الزوار الحاليين
مكتبة الترانيم
إسأل
تسجيل الدخول
تسجيل
ما الجديد
البحث
البحث
بحث بالعناوين فقط
بواسطة:
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
قائمة
تسجيل الدخول
تسجيل
Install the app
تثبيت
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
لكل البنات والعرايس الجداد _ دوره تعليم الطبخ واحده واحده لتعليم الأكلات الأساسية..!!
تم تعطيل الجافا سكربت. للحصول على تجربة أفضل، الرجاء تمكين الجافا سكربت في المتصفح الخاص بك قبل المتابعة.
أنت تستخدم أحد المتصفحات القديمة. قد لا يتم عرض هذا الموقع أو المواقع الأخرى بشكل صحيح.
يجب عليك ترقية متصفحك أو استخدام
أحد المتصفحات البديلة
.
الرد على الموضوع
الرسالة
[QUOTE="ABOTARBO, post: 2984214, member: 84651"] [COLOR="Navy"][FONT="Comic Sans MS"][SIZE="4"][CENTER][B][COLOR=Red]طريقة عمل القلقاس المصرى البلدى اللذيذ [/COLOR][/B] [IMG]http://files.arabchurch.com/upload/images2011/1272630390.jpg[/IMG] إنزلى إشترى القلقاس على قد عدد الافراد وأنتى بتشترى القلقاس تحولى تشترى وحدة كبيرة أو 2 كبار أو ثلاثة وسط علشان السوى يبقا واحد مايبقا فى حب أو قطع مهرية والثانية مستوية وكذلك اللحمة وإختارى اللحمة على ذوقك فى ناس بتحبها سمينة وفى ناس بتحبها حمراء أو فراخ أو بط بس خدى بالك لو حتعمليها بفراخ أو بط حتسوى حتسوى القلقاس مع الشوربة فقط ولو حتعمليها باللحمة حتسوى القلقاس مع اللحمة نبتدى بدون طماطم ولا بصل [B][COLOR=YellowGreen]المكونات :[/COLOR][/B] قلقاس..... سلق وكزبرة........1\4 راس ثوم .......3معلقة سمنة ....... ملح..... فلفل أسود.......... واللحمة قشرى القلقاس وبعدين قطعية مكعبات وخلى بالك على أيدك حولى تمسكى القلقاس بفوطة مطبخ نظيفة وانتى بتقطعية وتكونى مجهزة مياة مغلية وتنقعى فيها القلقاس نصف ساعة وتشطفية بمياة سخنة لحد ما تبقى المياة بيضة وتصفية وتكونى سلقة اللحمة وقبل ما تستوى ( نصف سوا ) لو (عملة فراخ أو بط يبقا تحطى القلقاس على الشوربة فقط ) ودلوقتى حطى عليها القلقاس وأتركية يستوى وبعد ثلث ساعة إبتدى شوفى القلقاس بالمعلقة إستوى ولا لا إبتدى هاتى خلاط أو محضرة الطعام وحطى فيها السلق بعد غسلة وتنظيفة جيدا وإزالة الساق منة يعنى الورق بس ومعاه الكزبرة والثوم وإضربية مع ربع كوباية مياة ثم صافية وخدى المياة بتاعة الخضرا وحطيها على القلقاس وهوا بيغلى وبعدين حطى السلق والكذبرة والثوم المضربين فى طاسة وسمنة وحمريهم جيدا لغاية أما يتحمرو لغاية أما يبقا لونهم أسود وأبتدى نعميه يعنى يبقا ناعم قوى ممكن بمعلقة فى الطاسة أو بيد هون وبعدين حطى التقلية على القلقاس حتى يتم تسويتة ما تنسيش الملح والفلفل وبالهنا واشفاء [/CENTER][/SIZE][/FONT][/COLOR] [/QUOTE]
التحقق
رد
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
لكل البنات والعرايس الجداد _ دوره تعليم الطبخ واحده واحده لتعليم الأكلات الأساسية..!!
أعلى