الرئيسية
المنتديات
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
الكتاب المقدس
الكتاب المقدس
البحث في الكتاب المقدس
تفاسير الكتاب المقدس
الرد على الشبهات الوهمية
قواميس الكتاب المقدس
آيات الكتاب المقدس
ما الجديد
المشاركات الجديدة
آخر النشاطات
الأعضاء
الزوار الحاليين
مكتبة الترانيم
إسأل
تسجيل الدخول
تسجيل
ما الجديد
البحث
البحث
بحث بالعناوين فقط
بواسطة:
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
قائمة
تسجيل الدخول
تسجيل
Install the app
تثبيت
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
لكل البنات والعرايس الجداد _ دوره تعليم الطبخ واحده واحده لتعليم الأكلات الأساسية..!!
تم تعطيل الجافا سكربت. للحصول على تجربة أفضل، الرجاء تمكين الجافا سكربت في المتصفح الخاص بك قبل المتابعة.
أنت تستخدم أحد المتصفحات القديمة. قد لا يتم عرض هذا الموقع أو المواقع الأخرى بشكل صحيح.
يجب عليك ترقية متصفحك أو استخدام
أحد المتصفحات البديلة
.
الرد على الموضوع
الرسالة
[QUOTE="ABOTARBO, post: 2957577, member: 84651"] [COLOR="Navy"][FONT="Comic Sans MS"][SIZE="4"][CENTER][B][COLOR=Red][U]الدرس الثالث [/U][/COLOR] [SIZE=5][COLOR=Magenta]المكرونه [/COLOR][/SIZE][IMG]http://files.arabchurch.com/upload/images2011/163869145.jpg[/IMG] الدرس ده يابنات يعتبر للاساسيات وكمان ال بيعرفوا يطبخوا طبعا المكرونه تعتبر مهمه جدا فى اكلاتنا وليها انواع كتير اوى علشان كده انا حبيت اننا نتعلم اهم انواعها [COLOR=YellowGreen] المكرونه بالصلصه[/COLOR] طبعا بنسلق المكرونه اى نوع ونحطها على سبيكه الطماطم بالثوم ويتبقى طعمها حلو اوى [COLOR=YellowGreen]المكرونه بالباشميل[/COLOR] بنحضر الباشميل وهو عباره عن معلقتين دقيق نحمرهم فى سمنه ونحط عليهم كوبايه او كوبايه ونصف لبن ونقلبهم وكمان نحط كوبايه شوربه بتديها طعه خرافه وطبعا البهارات ونقلبه وياريت منسيبهوش يتقل يبقى حلو كده وسايب نسلق المكرونه ونقلبها فى شويه من الباشميل نكون معصجين اللحمه المفرومه ببصله مبشوره وتوابل ونسيبها تستوى على نار هاديه نحط طبقه من المكرونه ثم طبقه اللحمه المفرومه ثم طبقه مكرونه ثم الباقى من الباشميل وتدخل الفرن على نار متوسطه [COLOR=YellowGreen]المكرونه النجرسكو[/COLOR] نحضر الباشميل زى ماقولنا قبل كده نسلق المكرونه نحضر الفراخ نجيب الفراج ونقطعها شرايح ونشوحها مع بصله مبشوره وتوابل ونسيبها تستوى نجيب الصينيه ونحط المكرونه فى شويه من الباشميل ونقلبها ثم نعمل طبقه مكرونه ثم الفراخ ثم مكرونه ثم الباشميل وعلى الفرن على طول [COLOR=YellowGreen]المكرونه الطاجن بالصلصه[/COLOR] نحضر صلصه الطماطم بالثوم والتوابل وممكن شطه حمراء تنضرب فى الخلاط مع الطماطم ونسبهم يتسبكوا نسلق المكرونه عادى خالص نقلب المكرونه فى شويه من التسبيكه ونحطها فى صينيه وباقى التسبيكه عليها ونحطها فى الفرن [COLOR=YellowGreen]المكرونه المحمره[/COLOR] نجيب المكرونه ونحمرها فى حله فيها سمنه لحد ما تصفر نزودها بالشوربه ونسيبها تغلى وقبل ماتشربها خالص نهدى عليها خالص لحد ماتستوى وممكن نعملها شوربه مكرونه اننا نوزدها شوربه ونطفى عليها ويكون لسه فيه شوربه دى تعتبر اهم انواع المكرونه ال بنعملها على السفره [COLOR=Red]يتبع ...[/COLOR] [/B][/CENTER][/SIZE][/FONT][/COLOR] [/QUOTE]
التحقق
رد
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
لكل البنات والعرايس الجداد _ دوره تعليم الطبخ واحده واحده لتعليم الأكلات الأساسية..!!
أعلى