- إنضم
- 29 يناير 2007
- المشاركات
- 50,816
- مستوى التفاعل
- 2,027
- النقاط
- 113
ايمن بجد ربنا معاك
عياد مفترى اوى فى الاسئله
بس انت قدير فى الاجابه
ربنا يوفقك
عياد مفترى اوى فى الاسئله
بس انت قدير فى الاجابه
ربنا يوفقك
بتجرب في مين اختراعاتك
في المطبخ
ولي عودة
تابعت الحوار جميل وممتع جدااا
بصراحه محدش سال سؤال من اللي في بالي
يعني ازاي بتطبخ ملوخيه بالضفاضع
ما هي مكونات البعليصه
طريقه عمل فليه الذباب
هههههههههههه منك لله يا عياد ضفادع وذباب على الصبح كده
اسئلة جميلة ماريا منتظرة الاجوبة من استاذنا الرائع ايموندد
عمال اعدل على الكلام وكل شوية يطلع مخلبط.. هههههههههه