- إنضم
- 13 نوفمبر 2006
- المشاركات
- 122
- مستوى التفاعل
- 3
- النقاط
- 0
فطيره بالعصاج3
المقادير وركزوا معايااااااااااااااااااااااااااااااااااا
كوب دقيق1/2 كيلو لحمه معصجه عادي2 ملعقه زبده او سمن كبيره2 بيضهكوب ماء2 ملعقه خميره كبيرهملعقه سكر - ملعقه فلفل اسود - ملعقه زعتر,بيضه مع فلفل للدهان الفطاير
نخلط الميه و الخميره و السكرو تسبيها تتخمر
في العجانه نضرب الدقيق و الزبده لغايه ما يبقوا زي الرمل
نحط البيض و التوابل و نعجن و بعد كده الميه بالخميره لغايه ما تبقي عجينه بالشكل ده"ممكن تحتاجي دقيق زياده حسب النوع
نقسم العجينه الي 3 و نفرد واحده واحدهنفرد العجينه مستطيل سميك نوعا ما
نفرد العصاج على العجينه
و نلف زي السويسرول
و تقطع دوائر
بعد ما يخلص المقدار ترص بصينيه جمب بعضهم بس مش اوى يعنى و تترك شويه لمده ساعه
ندهنها بالبيض و تدخل فرن سخن لغايه ما تحمر حوالي ساعه
وقولوى عالطعم والشكل
والف هنا
المقادير وركزوا معايااااااااااااااااااااااااااااااااااا
كوب دقيق1/2 كيلو لحمه معصجه عادي2 ملعقه زبده او سمن كبيره2 بيضهكوب ماء2 ملعقه خميره كبيرهملعقه سكر - ملعقه فلفل اسود - ملعقه زعتر,بيضه مع فلفل للدهان الفطاير
نخلط الميه و الخميره و السكرو تسبيها تتخمر
في العجانه نضرب الدقيق و الزبده لغايه ما يبقوا زي الرمل
نحط البيض و التوابل و نعجن و بعد كده الميه بالخميره لغايه ما تبقي عجينه بالشكل ده"ممكن تحتاجي دقيق زياده حسب النوع
نقسم العجينه الي 3 و نفرد واحده واحدهنفرد العجينه مستطيل سميك نوعا ما
نفرد العصاج على العجينه
و نلف زي السويسرول
و تقطع دوائر
بعد ما يخلص المقدار ترص بصينيه جمب بعضهم بس مش اوى يعنى و تترك شويه لمده ساعه
ندهنها بالبيض و تدخل فرن سخن لغايه ما تحمر حوالي ساعه
وقولوى عالطعم والشكل
والف هنا