- إنضم
- 29 يناير 2007
- المشاركات
- 50,808
- مستوى التفاعل
- 2,021
- النقاط
- 113
المقادير
كيلو سمك – زيت - ملح – فلفل إسود – كمون – ليمون – ع ثمرة بطاطس – شطة – ملعقة ثوم مفرى – كرفس أو كزبرة خضراء – 2 بصلة – زيت – ورق فويل .
طريقة التجهيز
يغسل السمك ويتبل بالملح والكمون والشطة والثوم المفرى والليمون . - يقطع البصل والكرفس والبطاطس حلقات . - يفرد ورق الفويل ويرص فيها السمك – البطاطس والبصل والكرفس وترش عليها قليل من الزيت ونقلبها مع بعضها . - تلف الورقة من جميع الجهات وتغلق وتوضع فى صينية فى الفرن . - تزج فى فرن متوسط الحرارة لمدة نصف ساعة . - نفتح الورق الفويل لكى يتبخر الماء من السمك ويجف ويحمر وهو داخل الفرن . - يجمل الطبق بالبقدونس ويرص عليه قطع السمك والبطاطس ويقدم ساخناً
كيلو سمك – زيت - ملح – فلفل إسود – كمون – ليمون – ع ثمرة بطاطس – شطة – ملعقة ثوم مفرى – كرفس أو كزبرة خضراء – 2 بصلة – زيت – ورق فويل .
طريقة التجهيز
يغسل السمك ويتبل بالملح والكمون والشطة والثوم المفرى والليمون . - يقطع البصل والكرفس والبطاطس حلقات . - يفرد ورق الفويل ويرص فيها السمك – البطاطس والبصل والكرفس وترش عليها قليل من الزيت ونقلبها مع بعضها . - تلف الورقة من جميع الجهات وتغلق وتوضع فى صينية فى الفرن . - تزج فى فرن متوسط الحرارة لمدة نصف ساعة . - نفتح الورق الفويل لكى يتبخر الماء من السمك ويجف ويحمر وهو داخل الفرن . - يجمل الطبق بالبقدونس ويرص عليه قطع السمك والبطاطس ويقدم ساخناً
التعديل الأخير: