حد عنده إستفسار ؟؟
:t13:
نفسى اشوف موضوع من مواضيعك
الفيديوهات مش بتفتح عندى
و لما اروح لماما مش بفتكر افتح--
اييه يااله اكيد حلو بتعمليه انت خبره--
تسلم يدك يا ايروووو
:018A1D~146:مبين عنن طيييييييييييييييييييبين كتير
يا هيك ستات بيوت يا أما بلا
.
.
[FONT="]طبعاااااااااااا ...عندى أستفسارين [FONT="](الأولانى) : انتى كاتبة فى الفيديو ( أضافة السكر مع التقليب لمدة 45 دقيقة )[FONT="]عايزانى أقف أدام البوتجاز أأقلب فى حلة مقاس 24 لمدة ساعة ألا ربع ؟!!![/FONT][FONT="]هو أنا عجانة وألا خلاط ؟!!![/FONT][FONT="]على كدة أغير أسمى لـ " عبوولينكس ":t33::t33::t33:
[/FONT]
[FONT="]
[/FONT]
[/FONT][/FONT]
[FONT="](الأستفسار التانى ) : التعويرة النونو اللى فى أيديكى دى – لسعة بوتجاز [FONT="]وألا من تسليك بلاعة ؟[/FONT][/FONT]:t11::t11::t11:
[FONT="]
[/FONT]
45 دقيقة بس ؟؟
لا ركز
45 دقيقة : تسوية الفراولة باللمون
45 دقيقة : تقليب بعد اضافة السكر
يعنى ساعة و نص
هى المربات كدة
مالها الفيتراك
وحشة:smil12::smil12:
مالها الفيتراك
وحشة:smil12::smil12:
مالها الفيتراك
وحشة:smil12::smil12:
هو للأسف كنت باعملها زمان وطريقتك كويسة جداً
بس نزولاً على الظروف الخاصة بالعمر بطلت بند السكريات في البيت مع الدهون
فبطلت اعمل مربى خالص ولا حتى استخدام الزيت والسمن والزبد
الزيت فقط في أضيق الحدود، بس الطريقة حلوة
هو بعد عمايلك لمربى الفيراوليته انا عملت اللارنج وحطتها في المطبخ
ههههههههههههههههه وتبقى مربى مع الفيراولة برضو
يسسسلاااام هو دا الانجاز فيه منها كمان لمرضى السكر و دا غير ان فيها بقطع كبيره او قطع صغيره او هرس ههههههههههههههه
منغير تقليب و لا تلزيق :mus13:
[FONT="]هى عاملة مربى حلوة فعلاً ...بس مين المجنو دة اللى هيقف يقلب ساعة ونص ؟!![FONT="]أحكى لك حدوتة برام الرز [/FONT][/FONT][FONT="]قبل ما إيرولينكس ترجع ؟[/FONT]:new6::new6::new6:
مربى لارنج ؟؟
طب قول الطريقة فورا
[FONT="]هى عاملة مربى حلوة فعلاً ...بس مين المجنو دة اللى هيقف يقلب ساعة ونص ؟!![FONT="]أحكى لك حدوتة برام الرز
برام الرز مع المربى هيبقى يخن عجب[/FONT][FONT="]قبل ما إيرولينكس ترجع ؟[/FONT]:new6::new6::new6:
مجبتيش مربى من الماركت وفيتراك كمان قبل كدةما اعرفش ما جربتهاش
بس البيتى مضمون نظافته
ومن غير مواد حافظة :smil12: