بإيدى : مربى الفراولة

+إيرينى+

واحدة معاكم
عضو نشيط
إنضم
26 أبريل 2009
المشاركات
11,235
مستوى التفاعل
2,952
النقاط
113
[YOUTUBE]JgPy3p3Y4jU[/YOUTUBE]

حد عنده إستفسار ؟؟

:t13:
 

حبو اعدائكم

حبو...
عضو مبارك
إنضم
9 أكتوبر 2011
المشاركات
14,191
مستوى التفاعل
4,782
النقاط
113
الإقامة
مصر
:(
نفسى اشوف موضوع من مواضيعك
الفيديوهات مش بتفتح عندى
و لما اروح لماما مش بفتكر افتح--
اييه يااله اكيد حلو بتعمليه انت خبره--
تسلم يدك يا ايروووو
 

ohannes

مفصول لمخالفة قوانين المنتدى
إنضم
14 ديسمبر 2011
المشاركات
341
مستوى التفاعل
78
النقاط
0
:018A1D~146:مبين عنن طيييييييييييييييييييبين كتير
يا هيك ستات بيوت يا أما بلا
.
.
 

عبود عبده عبود

مفصول لمخالفة قوانين المنتدى
إنضم
14 يوليو 2010
المشاركات
16,645
مستوى التفاعل
4,598
النقاط
0
حد عنده إستفسار ؟؟

:t13:
[FONT=&quot]طبعاااااااااااا ...عندى أستفسارين
[FONT=&quot](الأولانى) : انتى كاتبة فى الفيديو ( أضافة السكر مع التقليب لمدة 45 دقيقة )
[FONT=&quot]عايزانى أقف أدام البوتجاز أأقلب فى حلة مقاس 24 لمدة ساعة ألا ربع ؟!!![/FONT]
[FONT=&quot]هو أنا عجانة وألا خلاط ؟!!![/FONT]
[FONT=&quot]على كدة أغير أسمى لـ " عبوولينكس "
[/FONT]

[FONT=&quot]
[/FONT]
:t33::t33::t33:

[FONT=&quot](الأستفسار التانى ) : التعويرة النونو اللى فى أيديكى دى – لسعة بوتجاز [/FONT]
[FONT=&quot]وألا من تسليك بلاعة ؟[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]
:t11::t11::t11:​
[/FONT]
[/FONT]
 

+إيرينى+

واحدة معاكم
عضو نشيط
إنضم
26 أبريل 2009
المشاركات
11,235
مستوى التفاعل
2,952
النقاط
113
:(
نفسى اشوف موضوع من مواضيعك
الفيديوهات مش بتفتح عندى
و لما اروح لماما مش بفتكر افتح--
اييه يااله اكيد حلو بتعمليه انت خبره--
تسلم يدك يا ايروووو

يعنى من غير ما تشوفى و لا تجربى : تقولى لى تسلم يدك ؟؟

كلك ذوق يا حبو

شكرا جزيلا​
 

+إيرينى+

واحدة معاكم
عضو نشيط
إنضم
26 أبريل 2009
المشاركات
11,235
مستوى التفاعل
2,952
النقاط
113
:018A1D~146:مبين عنن طيييييييييييييييييييبين كتير
يا هيك ستات بيوت يا أما بلا
.
.

الله يكرمك يا ohannes

كلك ذوق

ابقى جربها

حتطلع حلوة​
 

+إيرينى+

واحدة معاكم
عضو نشيط
إنضم
26 أبريل 2009
المشاركات
11,235
مستوى التفاعل
2,952
النقاط
113

[FONT=&quot]طبعاااااااااااا ...عندى أستفسارين
[FONT=&quot](الأولانى) : انتى كاتبة فى الفيديو ( أضافة السكر مع التقليب لمدة 45 دقيقة )
[FONT=&quot]عايزانى أقف أدام البوتجاز أأقلب فى حلة مقاس 24 لمدة ساعة ألا ربع ؟!!![/FONT]
[FONT=&quot]هو أنا عجانة وألا خلاط ؟!!![/FONT]
[FONT=&quot]على كدة أغير أسمى لـ " عبوولينكس "
[/FONT]

[FONT=&quot]
[/FONT]
:t33::t33::t33:
[/FONT]​
[/FONT]​


45 دقيقة بس ؟؟

لا ركز

45 دقيقة : تسوية الفراولة باللمون

45 دقيقة : تقليب بعد اضافة السكر

يعنى ساعة و نص

هى المربات كدة

:w00t::w00t::w00t:


[FONT=&quot](الأستفسار التانى ) : التعويرة النونو اللى فى أيديكى دى – لسعة بوتجاز
[FONT=&quot]وألا من تسليك بلاعة ؟

[FONT=&quot]
[/FONT]
:t11::t11::t11:​
[/FONT]
[/FONT]

شعقولة أسلك البلاعة بإيدى

أكيد ح أسلكها بسلاكة البلاليع

:w00t::w00t::w00t:

 

عبود عبده عبود

مفصول لمخالفة قوانين المنتدى
إنضم
14 يوليو 2010
المشاركات
16,645
مستوى التفاعل
4,598
النقاط
0
45 دقيقة بس ؟؟

لا ركز

45 دقيقة : تسوية الفراولة باللمون

45 دقيقة : تقليب بعد اضافة السكر

يعنى ساعة و نص

هى المربات كدة


[FONT=&quot]
[FONT=&quot]سااااااااااااعة ونص تقليب ؟!!!!![/FONT]
[FONT=&quot]"إيرولينكس" .... مع طحانة هدية لست الحبايب
[/FONT]

[FONT=&quot][/FONT]
:new6::new6::new6:
[/FONT]
 

aymonded

مشرف سابق
مشرف سابق
إنضم
6 أكتوبر 2009
المشاركات
16,056
مستوى التفاعل
5,360
النقاط
0
هو للأسف كنت باعملها زمان وطريقتك كويسة جداً
بس نزولاً على الظروف الخاصة بالعمر بطلت بند السكريات في البيت مع الدهون
فبطلت اعمل مربى خالص ولا حتى استخدام الزيت والسمن والزبد
الزيت فقط في أضيق الحدود، بس الطريقة حلوة
 

aymonded

مشرف سابق
مشرف سابق
إنضم
6 أكتوبر 2009
المشاركات
16,056
مستوى التفاعل
5,360
النقاط
0
هو بعد عمايلك لمربى الفيراوليته انا عملت اللارنج وحطتها في المطبخ
ههههههههههههههههه وتبقى مربى مع الفيراولة برضو
 

حبو اعدائكم

حبو...
عضو مبارك
إنضم
9 أكتوبر 2011
المشاركات
14,191
مستوى التفاعل
4,782
النقاط
113
الإقامة
مصر
مالها الفيتراك
وحشة:smil12::smil12:

يسسسلاااام هو دا الانجاز فيه منها كمان لمرضى السكر و دا غير ان فيها بقطع كبيره او قطع صغيره او هرس ههههههههههههههه
منغير تقليب و لا تلزيق :):mus13:
 

عبود عبده عبود

مفصول لمخالفة قوانين المنتدى
إنضم
14 يوليو 2010
المشاركات
16,645
مستوى التفاعل
4,598
النقاط
0
مالها الفيتراك
وحشة:smil12::smil12:
[FONT=&quot]هى عاملة مربى حلوة فعلاً ...بس مين المجنو دة اللى هيقف يقلب ساعة ونص ؟!!
[FONT=&quot]أحكى لك حدوتة برام الرز [/FONT]
[FONT=&quot]قبل ما إيرولينكس ترجع ؟[/FONT]
:new6::new6::new6:​
[/FONT]
 

+إيرينى+

واحدة معاكم
عضو نشيط
إنضم
26 أبريل 2009
المشاركات
11,235
مستوى التفاعل
2,952
النقاط
113
هو للأسف كنت باعملها زمان وطريقتك كويسة جداً
بس نزولاً على الظروف الخاصة بالعمر بطلت بند السكريات في البيت مع الدهون
فبطلت اعمل مربى خالص ولا حتى استخدام الزيت والسمن والزبد
الزيت فقط في أضيق الحدود، بس الطريقة حلوة



هو بعد عمايلك لمربى الفيراوليته انا عملت اللارنج وحطتها في المطبخ
ههههههههههههههههه وتبقى مربى مع الفيراولة برضو

مربى لارنج ؟؟

طب قول الطريقة فورا​
 

+إيرينى+

واحدة معاكم
عضو نشيط
إنضم
26 أبريل 2009
المشاركات
11,235
مستوى التفاعل
2,952
النقاط
113


يسسسلاااام هو دا الانجاز فيه منها كمان لمرضى السكر و دا غير ان فيها بقطع كبيره او قطع صغيره او هرس ههههههههههههههه
منغير تقليب و لا تلزيق :):mus13:

تقليب و فهمناها

لكن ايه الل ح يلزق بس ؟؟​
 

+إيرينى+

واحدة معاكم
عضو نشيط
إنضم
26 أبريل 2009
المشاركات
11,235
مستوى التفاعل
2,952
النقاط
113

[FONT=&quot]هى عاملة مربى حلوة فعلاً ...بس مين المجنو دة اللى هيقف يقلب ساعة ونص ؟!!
[FONT=&quot]أحكى لك حدوتة برام الرز [/FONT]
[FONT=&quot]قبل ما إيرولينكس ترجع ؟[/FONT]
:new6::new6::new6:​
[/FONT]

ايه حكاية البرام ؟

أنا ناسية :cry2:​
 

grges monir

عضو مبارك
عضو مبارك
إنضم
9 نوفمبر 2008
المشاركات
15,630
مستوى التفاعل
2,152
النقاط
113
الإقامة
فى قلب يسوع

[FONT=&quot]هى عاملة مربى حلوة فعلاً ...بس مين المجنو دة اللى هيقف يقلب ساعة ونص ؟!!
[FONT=&quot]أحكى لك حدوتة برام الرز
[FONT=&quot]قبل ما إيرولينكس ترجع ؟[/FONT]
:new6::new6::new6:​
[/FONT]
برام الرز مع المربى هيبقى يخن عجب
اتكل على اللة واحكى:pleasantr
[/FONT]
 

grges monir

عضو مبارك
عضو مبارك
إنضم
9 نوفمبر 2008
المشاركات
15,630
مستوى التفاعل
2,152
النقاط
113
الإقامة
فى قلب يسوع
ما اعرفش ما جربتهاش

بس البيتى مضمون نظافته

ومن غير مواد حافظة :smil12:

مجبتيش مربى من الماركت وفيتراك كمان قبل كدة
انتى من كوكب اخر جنب كوكب اليابان الشقيق:w00t:
 
أعلى