ba3d tool 3'yab ana rg3t tanee
today we have el
كبيبة صيامي
المقادير
1/2 ك برغل
1/2 ك بطاطس
ملح كمون و بهار
الحشو
بصل
tomato
flfl akhdar
mashroom
salt and pepper
تنقعي البرغل بميه سخنه ساعه
اسلقي البطاطس و اهرسيها و اعجني مع البرغل و اضفي البهارات و الملح و الكمون
الحشو:
الملح والكمون.
تحضير الحشو:
قطعى الطماطم والبصل والمشروم والفلفل الرومي الى قطع صغيرة وارفعيهم
على النار وضيفي الملح والفلفل وقلبي الى ان تتبخر الماء.
شكلي العجينة الى كور صغيرة في حجم البيضة(مع الاحتفاظ بيدك مبللة حتى لا تلتصق العجينة بيدك) وبالابهام فرغي مكان للحشو واحشيها ثم اغلقيها ودببيها من الطرفين.
وحسب الرغبة ممكن تقليها بعد وضعها في بقسماط..
im sorry my key board is English so this took me ages to be written