- إنضم
- 29 يناير 2007
- المشاركات
- 50,808
- مستوى التفاعل
- 2,021
- النقاط
- 113
1- شلولو :
ملوخيه ناشفه - ماء - بصل مبشور - كسبره ناشفه - فلفل - ملح - توم مفروم
الطريقه
حله فيها ميا نحطها على النار ونحط فيها البصل الفروم وبعدين نحط كسبره وفلفل والملح لغايه لما يغلى نحط الملوخيه لما تتخن شويه وتغلى شويه
بعدين نجيب طاسه وفيها شويه زيت ونحط توم وطماطم مبشوره وشويه بقدونس وشويه كسبره ناشفه تانى ونحمرهم شويه لغايه لما تستوى ونضيف نص لمونه وبعدين نحطها على الملوخيه
بالهنا والشفا
2- الارز
2 كوب ارز نغسله كويس ونصفيه نجيب حله ونحط فيها زيت وبعدين نحط بصل مبشور وفلفل رومى نحمرهم شويه وبعدين نحط الرز ونقلبه شويه وبعدين نزودوا بالميا والميا تكون فوق الرز بسم ونتبلها بالملح والفلفل لغايه لما تغلى ونوطى عليها
يارب يكونو عجبوكو
ملوخيه ناشفه - ماء - بصل مبشور - كسبره ناشفه - فلفل - ملح - توم مفروم
الطريقه
حله فيها ميا نحطها على النار ونحط فيها البصل الفروم وبعدين نحط كسبره وفلفل والملح لغايه لما يغلى نحط الملوخيه لما تتخن شويه وتغلى شويه
بعدين نجيب طاسه وفيها شويه زيت ونحط توم وطماطم مبشوره وشويه بقدونس وشويه كسبره ناشفه تانى ونحمرهم شويه لغايه لما تستوى ونضيف نص لمونه وبعدين نحطها على الملوخيه
بالهنا والشفا
2- الارز
2 كوب ارز نغسله كويس ونصفيه نجيب حله ونحط فيها زيت وبعدين نحط بصل مبشور وفلفل رومى نحمرهم شويه وبعدين نحط الرز ونقلبه شويه وبعدين نزودوا بالميا والميا تكون فوق الرز بسم ونتبلها بالملح والفلفل لغايه لما تغلى ونوطى عليها
يارب يكونو عجبوكو