الرئيسية
المنتديات
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
الكتاب المقدس
الكتاب المقدس
البحث في الكتاب المقدس
تفاسير الكتاب المقدس
الرد على الشبهات الوهمية
قواميس الكتاب المقدس
آيات الكتاب المقدس
ما الجديد
المشاركات الجديدة
آخر النشاطات
الأعضاء
الزوار الحاليين
مكتبة الترانيم
إسأل
تسجيل الدخول
تسجيل
ما الجديد
البحث
البحث
بحث بالعناوين فقط
بواسطة:
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
قائمة
تسجيل الدخول
تسجيل
Install the app
تثبيت
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
موسوعة نصايح مهمه للمطبخ !!!( متجدد )
تم تعطيل الجافا سكربت. للحصول على تجربة أفضل، الرجاء تمكين الجافا سكربت في المتصفح الخاص بك قبل المتابعة.
أنت تستخدم أحد المتصفحات القديمة. قد لا يتم عرض هذا الموقع أو المواقع الأخرى بشكل صحيح.
يجب عليك ترقية متصفحك أو استخدام
أحد المتصفحات البديلة
.
الرد على الموضوع
الرسالة
[QUOTE="ABOTARBO, post: 3701588, member: 84651"] [COLOR="Black"][FONT="Microsoft Sans Serif"][SIZE="4"][CENTER][SIZE="5"][COLOR="DeepSkyBlue"]ت[COLOR="Red"][B]كات فى المطبخ بس تتطلع عشان احلى منتدى :)[/B][/COLOR] ******************************* اما بشوي البطاطا في الفرن بخرمها كتيير بالشوكة علشان بتنزل العسل اللي جواها وجربي كده اخرمي واحدة وواحدة لا وهتشوفي الفرق في الطعم اللي بتكون مخرمة اكييد طعمها هيكون احلى الفانيليا يا سلام عليها لو ضيفناها على اي حاجة بتخليها خيال على العصاير خصوصا لو اي حاجة فيها لبن بلح_جوافة_موز اي عصير هتحسي طعمه زي اللي بتشربيه في احلى الكافيهات وعلى البشاميل وعلى عجينة البيتزا طعمها بتكون ولا بيتزا هت وممكن نضيفها على الفيشار اما بسيح السمن بضيفله ورق لورى وحبهان بيديله ريحة حلوة اوي ويتخزن لمدة سنة بنفس الريحة صلصة الكشري اما تخلصيها أعمليلها طشة توومة بكزبرة كتيير بتفرق في طعم الكشري كله اما تشتري اللبن وتحسي او تشكي انه ممكن يكون رايب او هيروب وهو بيغلي اول ماتحطيه عالنار ضيفيله رشه بيكنج بودر كبيرة وقلبيها فيه ان شاء الله مش هيروب خالص حفظ الخضروات الورقية زي الشبت والبقدونس والجرجير أغسليهم ونشفيهم في فوطة نظيفة بس مش يكون فيه نقطة مية واحدة ولفيها في ورق ابيض نظيف مش كيس علشان الكيس بيعمل بخار مية وينزل عالخضار يسوده ويبوظه بواقي الكيك لو عندي بواقي كيك فتتيه واعمله تورتة جيلي بعمل في قالب جيلي واما يجمد بفتت عليه نص الكيك وبعدها طبقة كريم شانتي وبعد كده باقي فتافيت الكيك واصب باقي الجيلي واسيبه يبرد في التلاجة تاني الملوخية ضيفى لها كزبرة خضرا وتتخرط معاها بتكون لذيذة اوي اما تخزني خضار او فاكهة في الفريزر ما تنسيش تخرجي الهوا اللي في الكيس علشان الحاجة اللي جوا ما تسودش وتفضل محتفظة بلونها لو عاوزة تعملي اكلة شكلها شيك وموفرة في نفس الوقت ممكن تعملي الشيش طاووق بس بدل الفراخ تحطي بطاطس مكعبات وطعمها يجنن وشكلها جمييل لو عندك بواقي رز ممكن تضيفي عليه بيضة وبهارات وتعمليها في الكبة تكوريها زي الكبيبة وتفتحيها من النص وتحشيها جبنة بزيتون وفلفل وتقليها في زيت التكة 12 لو السويسرول اتكسر او اتفتت منك وانتي بتلفيه اعمليه تورتة مستطيلة اقسميها اتنين بالطول واعمليها زي ما بتعملي التورتة عادي احشيها كريم شانتي من النص وضيفي النص التاني وزوقيها على زوقك تكة 13 لو هتعملي رز بالخلطة ومكسلة تعملي الكراميل ممكن تضيفى معلقتين عسل اسود طعمه بيكون حلو اوي بجد[/COLOR][/SIZE][/CENTER][/SIZE][/FONT][/COLOR] [/QUOTE]
التحقق
رد
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
موسوعة نصايح مهمه للمطبخ !!!( متجدد )
أعلى