الرئيسية
المنتديات
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
الكتاب المقدس
الكتاب المقدس
البحث في الكتاب المقدس
تفاسير الكتاب المقدس
الرد على الشبهات الوهمية
قواميس الكتاب المقدس
آيات الكتاب المقدس
ما الجديد
المشاركات الجديدة
آخر النشاطات
الأعضاء
الزوار الحاليين
مكتبة الترانيم
إسأل
تسجيل الدخول
تسجيل
ما الجديد
البحث
البحث
بحث بالعناوين فقط
بواسطة:
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
قائمة
تسجيل الدخول
تسجيل
Install the app
تثبيت
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
موسوعة نصايح مهمه للمطبخ !!!( متجدد )
تم تعطيل الجافا سكربت. للحصول على تجربة أفضل، الرجاء تمكين الجافا سكربت في المتصفح الخاص بك قبل المتابعة.
أنت تستخدم أحد المتصفحات القديمة. قد لا يتم عرض هذا الموقع أو المواقع الأخرى بشكل صحيح.
يجب عليك ترقية متصفحك أو استخدام
أحد المتصفحات البديلة
.
الرد على الموضوع
الرسالة
[QUOTE="ABOTARBO, post: 3699257, member: 84651"] [COLOR="Black"][FONT="Microsoft Sans Serif"][SIZE="4"][CENTER][B][COLOR="Teal"][COLOR="Red"]للبشاميل عشر اسرار تعرفي عليها[/COLOR] عشان الذ بشاميل جربى معايا الافكار ديه السر الاول وانتي بتحمري الدقيق في الزبدة ضيفي ربع ملعقة قرفة مطحونة وشوفي ازاي هاتفرق في الطعم السر الثاني ركزى بقى فى النقطه ديه عشان البشاميل ميكلكعش منك ... سيبى الدقيق اللى حمرتيه يبرد شويه قبل ما تضيفى اللبن السر الثالث خلي اللبن يكون دافي وانتي بتضيفيه للدقيق مع الخفق لحد ما يدوب القيق فى اللبن و ميبقاش فيه و لا كلكوعه و بعدين حطيه على النار و افضلى قلبى فيه لحد ما يديكى القوام اللى انتى عاوزاه السر الرابع والبشاميل لسة بيتعمل على النار ضيفي عليه 3 معالق قشطة او كريمه لباني وشوفي الطعم الخيالي السر الخامس لو عاوزة الباشميل يكون له نكهة مميزة ابشري قطعة جبن رومي اوشيدر وضيفيها على الباشميل وهو بيستوي السر السادس ضيفي ربع ملقعة صغيرة بيكنج بودر على البشاميل تخليه هش وناجح جدا السر السابع افضل انك تستخدمي فلفل أبيض بدل الفلفل الاسود لو هاتضيفي ليه بيض حيخلي فيه نكهه مميزه السر الثامن اذا حسيتي انه خفيف معاكي دوبي معلقة نشا في ملعقيتن لبن وضيفيها عليه لحد ما توصلي للقوام المطلوب السر التاسع اللبن الي هاتضيفيه للبشاميل اغلي معاه عود قرفة وعود قرنفل وحبهان وقطع جزز وكرفس واتركيه يدفى وبعدين استخدميه للبشاميل السر العاشر علي وش البشاميل ضروري حطي قشطه او كريمه لباني لطعم بياخد العقل جربى و ادعيلى يافرفوشة منك ليها للبشاميل عشر اسرار تعرفي عليها عشان الذ بشاميل من ايدك الحلوه جربى معايا الافكار ديه السر الاول وانتي بتحمري الدقيق في الزبدة ضيفي ربع ملعقة قرفة مطحونة وشوفي ازاي هاتفرق في الطعم السر الثاني ركزى بقى فى النقطه ديه عشان البشاميل ميكلكعش منك ... سيبى الدقيق اللى حمرتيه يبرد شويه قبل ما تضيفى اللبن السر الثالث خلي اللبن يكون دافي وانتي بتضيفيه للدقيق مع الخفق لحد ما يدوب القيق فى اللبن و ميبقاش فيه و لا كلكوعه و بعدين حطيه على النار و افضلى قلبى فيه لحد ما يديكى القوام اللى انتى عاوزاه او لو عملتيه بالطريقه التانيه يبقي اللبن بارد والدقيق بارد وتقلبي كويس وتحطيه علي النار بس بتحطي الدقيق تدريجيا ياقمر السر الرابع والبشاميل لسة بيتعمل على النار ضيفي عليه 3 معالق قشطة او كريمه لباني وشوفي الطعم الخيالي السر الخامس لو عاوزة الباشميل يكون له نكهة مميزة ابشري قطعة جبن رومي اوشيدر وضيفيها على الباشميل وهو بيستوي السر السادس ضيفي ربع ملقعة صغيرة بيكنج بودر على البشاميل تخليه هش وناجح جدا السر السابع افضل انك تستخدمي فلفل أبيض بدل الفلفل الاسود لو هاتضيفي ليه بيض حيخلي فيه نكهه مميزه السر الثامن اذا حسيتي انه خفيف معاكي دوبي معلقة نشا في ملعقيتن لبن وضيفيها عليه لحد ما توصلي للقوام المطلوب السر التاسع اللبن الي هاتضيفيه للبشاميل اغلي معاه عود قرفة وعود قرنفل وحبهان وقطع جزز وكرفس واتركيه يدفى وبعدين استخدميه للبشاميل السر العاشر علي وش البشاميل ضروري حطي قشطه او كريمه لباني لطعم بياخد العقل[/COLOR][/B][/CENTER][/SIZE][/FONT][/COLOR] [/QUOTE]
التحقق
رد
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
موسوعة نصايح مهمه للمطبخ !!!( متجدد )
أعلى