الرئيسية
المنتديات
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
الكتاب المقدس
الكتاب المقدس
البحث في الكتاب المقدس
تفاسير الكتاب المقدس
الرد على الشبهات الوهمية
قواميس الكتاب المقدس
آيات الكتاب المقدس
ما الجديد
المشاركات الجديدة
آخر النشاطات
الأعضاء
الزوار الحاليين
مكتبة الترانيم
إسأل
تسجيل الدخول
تسجيل
ما الجديد
البحث
البحث
بحث بالعناوين فقط
بواسطة:
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
قائمة
تسجيل الدخول
تسجيل
Install the app
تثبيت
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
موسوعة نصايح مهمه للمطبخ !!!( متجدد )
تم تعطيل الجافا سكربت. للحصول على تجربة أفضل، الرجاء تمكين الجافا سكربت في المتصفح الخاص بك قبل المتابعة.
أنت تستخدم أحد المتصفحات القديمة. قد لا يتم عرض هذا الموقع أو المواقع الأخرى بشكل صحيح.
يجب عليك ترقية متصفحك أو استخدام
أحد المتصفحات البديلة
.
الرد على الموضوع
الرسالة
[QUOTE="ABOTARBO, post: 3587416, member: 84651"] [COLOR="Black"][FONT="Microsoft Sans Serif"][SIZE="4"][COLOR="Red"][B][B]دليلك للتعامل مع اللحوم والطيور وخلافه [/B][/B][/COLOR] الطيور: تتغسل وتتشال.. وتتغسل وتتبل وتتشال برضه عادي.. أحسن طريقة لغسل الفراخ هي النقع أو ال Brining .. وهي انك تنقعي الفراخ أو الطيور في مياه محطوط عليها ملح.. وتسيبيها في التلاجة.. ممكن تبات عادي.. والصبح هتلاقيها بتزيق من النضافة ومفهاش زفارة.. السمك: يتشال كده بدون تتبيل أو غسل لإنه بيفقد قيمته الغذائية.. لو فيه امكانية يتجاب طازة ويتعمل على طول يبقى خير.. الكبد: مش بتتغسل أساسا.. يا دوب يتشال منها حتة الجلدة اللي شبه الاستك دي وتتعمل (أنا بالصراحة باقرف وباشطفها شطفة سريعة).. تتفرز بدون تتبيل وإلا تتهري.. اللحمة: تتشال زي ما هي.. ومش بتتغسل برضه لو من جزار نضيف.. أهم حاجة كشط الريم.. لو ضاني مثلا لأ محتاجة تتنضف جامد.. المشروم (بالمرة ) : مش بيتغسل.. يتمسح بس بفوطة نضيفة.. ومش بيتفرز.. طازة أحسن..[/SIZE][/FONT][/COLOR] [/QUOTE]
التحقق
رد
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
موسوعة نصايح مهمه للمطبخ !!!( متجدد )
أعلى