الرئيسية
المنتديات
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
الكتاب المقدس
الكتاب المقدس
البحث في الكتاب المقدس
تفاسير الكتاب المقدس
الرد على الشبهات الوهمية
قواميس الكتاب المقدس
آيات الكتاب المقدس
ما الجديد
المشاركات الجديدة
آخر النشاطات
الأعضاء
الزوار الحاليين
مكتبة الترانيم
إسأل
تسجيل الدخول
تسجيل
ما الجديد
البحث
البحث
بحث بالعناوين فقط
بواسطة:
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
قائمة
تسجيل الدخول
تسجيل
Install the app
تثبيت
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
موسوعة نصايح مهمه للمطبخ !!!( متجدد )
تم تعطيل الجافا سكربت. للحصول على تجربة أفضل، الرجاء تمكين الجافا سكربت في المتصفح الخاص بك قبل المتابعة.
أنت تستخدم أحد المتصفحات القديمة. قد لا يتم عرض هذا الموقع أو المواقع الأخرى بشكل صحيح.
يجب عليك ترقية متصفحك أو استخدام
أحد المتصفحات البديلة
.
الرد على الموضوع
الرسالة
[QUOTE="ABOTARBO, post: 3575717, member: 84651"] [COLOR="Black"][FONT="Microsoft Sans Serif"][SIZE="4"]من ضمن النصايح للكيك :) [SIZE="4"][COLOR="Magenta"] ان البيض يكون بحرارة المطبخ مش في التلاااااجة ابدااا ويخفقوا البيض لوحده مع السكر مع ربع معلقة صغيرة ملح والسكر على دفعتين او تلاتة يعني مش كله عالبييييض عشان البيض يقدر ينفش كتجربة اولى ابتسامة وبعدين يضيفوا المكونات الجااافة كلها ومعاها المحسن ويخفقوا وبسسس دقيقتين بالكتيييييييير ويحطوها فورا في الفرن الساخن ومش يخلوها بره كتييييييير لان المحسن بيتفاعل مع الكيك هو والبيكنج بودر وممكن يفقد خواصه ومش يعلي الكيك بالفرن واكتر شيء بيخلي الكيك يهبط بعد مايعلى انهم ممكن يكونوا بيقفلوا الباب بتاع الفرن بقوووووة ويكتروا البيكينج بودر شوية يعني ممكن معلقة صغيرة حلو اوووي مع المحسن[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/FONT][/COLOR] [/QUOTE]
التحقق
رد
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
موسوعة نصايح مهمه للمطبخ !!!( متجدد )
أعلى