الرئيسية
المنتديات
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
الكتاب المقدس
الكتاب المقدس
البحث في الكتاب المقدس
تفاسير الكتاب المقدس
الرد على الشبهات الوهمية
قواميس الكتاب المقدس
آيات الكتاب المقدس
ما الجديد
المشاركات الجديدة
آخر النشاطات
الأعضاء
الزوار الحاليين
مكتبة الترانيم
إسأل
تسجيل الدخول
تسجيل
ما الجديد
البحث
البحث
بحث بالعناوين فقط
بواسطة:
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
قائمة
تسجيل الدخول
تسجيل
Install the app
تثبيت
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
موسوعة نصايح مهمه للمطبخ !!!( متجدد )
تم تعطيل الجافا سكربت. للحصول على تجربة أفضل، الرجاء تمكين الجافا سكربت في المتصفح الخاص بك قبل المتابعة.
أنت تستخدم أحد المتصفحات القديمة. قد لا يتم عرض هذا الموقع أو المواقع الأخرى بشكل صحيح.
يجب عليك ترقية متصفحك أو استخدام
أحد المتصفحات البديلة
.
الرد على الموضوع
الرسالة
[QUOTE="ABOTARBO, post: 3456089, member: 84651"] [COLOR="Black"][FONT="Microsoft Sans Serif"][SIZE="4"][CENTER][COLOR=Magenta][B]طريقة البصل المقرمش اللى بيضاف للكشرى [/B][/COLOR][/CENTER] [B][COLOR=Blue] __________________________________ [/COLOR][/B][B][COLOR=Blue] [/COLOR][/B][B][COLOR=Blue] الطريقة : [/COLOR][/B][B][COLOR=Blue] [/COLOR][/B][B][COLOR=Blue] اي كمية بصل انتي عاوزاها كتير او قليل براحتك على حسب ما هتعملي [/COLOR][/B][B][COLOR=Blue] [/COLOR][/B][B][COLOR=Blue] و شوية دقيق [/COLOR][/B][B][COLOR=Blue] [/COLOR][/B][B][COLOR=Blue] قطعي البصل حلقات و افرقيه عن بعضه [/COLOR][/B][B][COLOR=Blue] [/COLOR][/B][B][COLOR=Blue] و رشي عليه حبة دقيق و قلبيهم فى بعض [/COLOR][/B][B][COLOR=Blue] و بعدين جيبي طاسة على النار عادي و حطي فيها زيت زي ماتكوني هتقلي بطاطس و بعدين شيلي البصل بإيدك و اسقطيه فى الزيت المقدوح [/COLOR][/B][B][COLOR=Blue] و تعاملي معاه كأنك بتقلي بطاطس بالظبط يعني توطي النار شوية و تعليها شوية لحد ما ياخد اللون اللي انتي عاوزاه [/COLOR][/B][B][COLOR=Blue] و الاحسن تخلي بالك منه لحسن يتحرق ويبقى مر ووحش [/COLOR][/B][B][COLOR=Blue] ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ [/COLOR][/B][B][COLOR=Blue] [/COLOR][/B][B][COLOR=Blue] [COLOR=Magenta]طريقة بقى الدقة بالخل و التوم للكشرى بردو[/COLOR] [/COLOR][/B][B][COLOR=Blue] ____________________________________ [/COLOR][/B][B][COLOR=Blue] [/COLOR][/B][B][COLOR=Blue] توم ( تلاتة اربع فصوص براحتك حسب كميتك برده ) [/COLOR][/B][B][COLOR=Blue] [/COLOR][/B][B][COLOR=Blue] شوية زيت [/COLOR][/B][B][COLOR=Blue] [/COLOR][/B][B][COLOR=Blue] شوية كمون [/COLOR][/B][B][COLOR=Blue] [/COLOR][/B][B][COLOR=Blue] 3 ملاعق كبيرة خل [/COLOR][/B][B][COLOR=Blue] [/COLOR][/B][B][COLOR=Blue] بصي بقى هتحطي شوية زيت صغيرين ف طاسة وتشوحي فيهم التوم عادي خالص [/COLOR][/B][B][COLOR=Blue] [/COLOR][/B][B][COLOR=Blue] و بعدين تضيفي الكمون و الخل و شوية مية صغيرين ولو مش عاوزة تضيفي المية عادي [/COLOR][/B][B][COLOR=Blue] [/COLOR][/B][B][COLOR=Blue] وتقلبيهم مع بعض وبسسسسسسسسسسس [/COLOR][/B][/SIZE][/FONT][/COLOR] [/QUOTE]
التحقق
رد
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
موسوعة نصايح مهمه للمطبخ !!!( متجدد )
أعلى