الرئيسية
المنتديات
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
الكتاب المقدس
الكتاب المقدس
البحث في الكتاب المقدس
تفاسير الكتاب المقدس
الرد على الشبهات الوهمية
قواميس الكتاب المقدس
آيات الكتاب المقدس
ما الجديد
المشاركات الجديدة
آخر النشاطات
الأعضاء
الزوار الحاليين
مكتبة الترانيم
إسأل
تسجيل الدخول
تسجيل
ما الجديد
البحث
البحث
بحث بالعناوين فقط
بواسطة:
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
قائمة
تسجيل الدخول
تسجيل
Install the app
تثبيت
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
موسوعة نصايح مهمه للمطبخ !!!( متجدد )
تم تعطيل الجافا سكربت. للحصول على تجربة أفضل، الرجاء تمكين الجافا سكربت في المتصفح الخاص بك قبل المتابعة.
أنت تستخدم أحد المتصفحات القديمة. قد لا يتم عرض هذا الموقع أو المواقع الأخرى بشكل صحيح.
يجب عليك ترقية متصفحك أو استخدام
أحد المتصفحات البديلة
.
الرد على الموضوع
الرسالة
[QUOTE="ABOTARBO, post: 3393052, member: 84651"] [COLOR="Black"][FONT="Microsoft Sans Serif"][SIZE="4"][CENTER][COLOR=Blue][B]كلنا بنحب الجبنة القريش لانها صحية ومفيهاش مواد حافظة وكمان سعرها حنين بس للاسف عمرها قصير لانها بتعمل طبقة صفرة ريحتها وشكلها مش هو [I][U][COLOR=Red]الطريقة دى هتخلى الجبنة القريش تعيش اسابيع فى التلاجة وهى محتفظة بشكل وطعم الجبنة الطازة واجمل كمان[/COLOR][/U][/I] [IMG]http://files.arabchurch.com/upload/images2012/515964999.jpg[/IMG] هتجيبى الجبنة وتفرديها عن بعض يعنى كل واحدة بعيد عن التانية .. وتقطعيها وترشيها ملح ولما تخلصى الكمية كلها تحطيها فى التلاجة لمدة يوم او اتنين بعد يومين تطلعيها وتغسليها من الملح وترصيها فى علبة لها غطاء وتغلى كيلو لبن وبعد مايبرد تدوبى فيه معلقتين ملح او معلقة لو عاوزاها مش حادقة وتصبيه على الجبنة وتغطيها وتحطيها فى التلاجة وتنفع برايب طبعا لو عندك وممكن تحطى شطة لو عاوزاها مشطشطة وتاكلى منها بألف هنا وكل ماتقعد فى اللبن اكتر تحلو اكتر واكتر على فكرة لما الجبنة تخلص تجيبى تانى وتعمليها بنفس الطريقة فى نفس اللبن وكل ماينقص [/B][/COLOR] [/CENTER][/SIZE][/FONT][/COLOR] [/QUOTE]
التحقق
رد
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
موسوعة نصايح مهمه للمطبخ !!!( متجدد )
أعلى