الرئيسية
المنتديات
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
الكتاب المقدس
الكتاب المقدس
البحث في الكتاب المقدس
تفاسير الكتاب المقدس
الرد على الشبهات الوهمية
قواميس الكتاب المقدس
آيات الكتاب المقدس
ما الجديد
المشاركات الجديدة
آخر النشاطات
الأعضاء
الزوار الحاليين
مكتبة الترانيم
إسأل
تسجيل الدخول
تسجيل
ما الجديد
البحث
البحث
بحث بالعناوين فقط
بواسطة:
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
قائمة
تسجيل الدخول
تسجيل
Install the app
تثبيت
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
موسوعة نصايح مهمه للمطبخ !!!( متجدد )
تم تعطيل الجافا سكربت. للحصول على تجربة أفضل، الرجاء تمكين الجافا سكربت في المتصفح الخاص بك قبل المتابعة.
أنت تستخدم أحد المتصفحات القديمة. قد لا يتم عرض هذا الموقع أو المواقع الأخرى بشكل صحيح.
يجب عليك ترقية متصفحك أو استخدام
أحد المتصفحات البديلة
.
الرد على الموضوع
الرسالة
[QUOTE="ABOTARBO, post: 3177096, member: 84651"] [COLOR=Black][FONT=Microsoft Sans Serif][SIZE=4][CENTER][COLOR=DarkRed][B][SIZE=4][COLOR=YellowGreen]عندك فينو بايت وهترمية هرجعهولك كانة لسة طالع من الفرن[/COLOR] طبعا كلنا عارفين ان الفينو لو قعد يومين بيفرول ومينفعش تاني بس الكلام دة كان زمان دلوقتي هقلك علي وصفة لو عملتيها الفينو هيرجع وكائنك لسة جايباة من الفرن اولا هاتي المصفي بتاعة الرز وهاتي حلة او طبق صاج وحطي فية كوباية ماية وحطي العيش جوة المصفي وحطي المصفي فوق الطبق او الحلة الفيها الماية وغطي المصفي بغطي بالظبط زي مبابتسوى الكسكسي علي البخار وولعي النار عليهم 5 دقائق واتفرجي بعدها علي احلي عيش وممكن كمان تحطي جوة العيش جبنة رومي او شيدر قبل متسخنية بالطريقة دى وهتلاقى احلي سندوتشات جبنة سايحة[/SIZE][/B][/COLOR][/CENTER] [/SIZE][/FONT][/COLOR] [/QUOTE]
التحقق
رد
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
موسوعة نصايح مهمه للمطبخ !!!( متجدد )
أعلى