الرئيسية
المنتديات
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
الكتاب المقدس
الكتاب المقدس
البحث في الكتاب المقدس
تفاسير الكتاب المقدس
الرد على الشبهات الوهمية
قواميس الكتاب المقدس
آيات الكتاب المقدس
ما الجديد
المشاركات الجديدة
آخر النشاطات
الأعضاء
الزوار الحاليين
مكتبة الترانيم
إسأل
تسجيل الدخول
تسجيل
ما الجديد
البحث
البحث
بحث بالعناوين فقط
بواسطة:
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
قائمة
تسجيل الدخول
تسجيل
Install the app
تثبيت
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
موسوعة نصايح مهمه للمطبخ !!!( متجدد )
تم تعطيل الجافا سكربت. للحصول على تجربة أفضل، الرجاء تمكين الجافا سكربت في المتصفح الخاص بك قبل المتابعة.
أنت تستخدم أحد المتصفحات القديمة. قد لا يتم عرض هذا الموقع أو المواقع الأخرى بشكل صحيح.
يجب عليك ترقية متصفحك أو استخدام
أحد المتصفحات البديلة
.
الرد على الموضوع
الرسالة
[QUOTE="ABOTARBO, post: 3081754, member: 84651"] [b]تكات صغيرة حسنت طعم الاكل وخلته خفيف[/b] [COLOR="Navy"][FONT="Comic Sans MS"][SIZE="4"][CENTER][COLOR=DarkRed][B][SIZE=5][COLOR=Green]تكات صغيرة حسنت طعم الاكل وخلته خفيف [/COLOR]:new4::new4::new4::new4::new4::new4: + المسقعة بعد ما كنت بقلي البدنجان والفلفل وكانت بتبقى مليانة زيت وبتعمل حموضة بقيت بشويهم (ادهنهم زيت زيتون على خفيف مع رشة ملح في الفرن) بقت جميييييييييييلة وخفيفة + الكيكة بعد ما كنت بعملها بسمنة عملتها بزيت طلعت هشة وخفيفة وجميلة جدا +الباشاميل بعد ما كنت احمرله الدقيق جربت اعمله بطريقة تانية وهي انك تضيفي الدقيق على اللبن عالبارد وبعدين تحطيهم عالنار وبعد ما يربطوا ويدوكي القوام المطلوب تضيفي معلقتين زيت عليهم ولما يبرد تضربي معاه بيضة طلع جميل جدا وخفيف ومش بيعمل حموضة ولونه رائع +البامية بضرب مع الطماطم فلفلاية صغيرة بتخلي طعمها تحفة وريحتها رهيبة + الخضرة بأنواعها بعد ما كانت بتدبل مني بسرعة وتبوظ في التلاجة بقيت اغسلها كويس والفها بقماشة نضيفة وانشفها في نشاف الغسالة وبعدين اقطعها صغير واشيلها في علبة بلاستيك مُحكمة الغلق بقت بتقعد عندي شهر ومحتفظة بلونها وطعمها. + القلقاس بغلى مية واسقط فيها القلقاس واسيبة ياخد غلوة 2 الى 3 دقائق بالكتير وبعدين اغسلة عادى واسقطة فى الشوربة بيطلع خفيف . + لما تكونى بتعملى اكله فيها بهارات نشفه حمريه مع الزيت علشانريحتها تتطلع +لما اعمل الفشار بحط نص مكعب مرقه ماجى بيبقى تحفه إزاى؟ بحط الزيت و بعدين مرقه الماجى و بعد كده زره الفشار بيقى جميل اوى + لما باعمل صلصه المكرونه بالثوم بقد الزيت و احط الثوم مهروس بالفلفل الاخضر او الاحمر و احط نص معلقه سكر بتديلو طعم تحفه و احط شويه خل بعدها و بعين الطامطم. +بالنسبه للرز العادى اغلى الميه الاول وحطى اد مقدار الرز مايه يعنى لكل كوبانيه رز كوبايه مايه هيطلع مفلفل وجميل +البتنجان عشان ميشربش زيت قطعيه بالطول مش بالعرض. +البصله عشان تقرمش كده افركيها مع دقيق وسيبيها عشر دقايق وبعدين حطيها فى زيت سخن غزير. +الكفته عشان تمسك حلو اعصرى البصله كويس الاول +البانيه عشان يمسك فى البقسماط كويس اضغطى بايدك كويس كذا مره لحد مايبطل يطلع مايه +اى حاجه عشان تتبل حلو سيبيها 6 ساعات على الاقل[/SIZE][/B][/COLOR][/CENTER][/SIZE][/FONT][/COLOR] [/QUOTE]
التحقق
رد
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
موسوعة نصايح مهمه للمطبخ !!!( متجدد )
أعلى