الرئيسية
المنتديات
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
الكتاب المقدس
الكتاب المقدس
البحث في الكتاب المقدس
تفاسير الكتاب المقدس
الرد على الشبهات الوهمية
قواميس الكتاب المقدس
آيات الكتاب المقدس
ما الجديد
المشاركات الجديدة
آخر النشاطات
الأعضاء
الزوار الحاليين
مكتبة الترانيم
إسأل
تسجيل الدخول
تسجيل
ما الجديد
البحث
البحث
بحث بالعناوين فقط
بواسطة:
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
قائمة
تسجيل الدخول
تسجيل
Install the app
تثبيت
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
موسوعة نصايح مهمه للمطبخ !!!( متجدد )
تم تعطيل الجافا سكربت. للحصول على تجربة أفضل، الرجاء تمكين الجافا سكربت في المتصفح الخاص بك قبل المتابعة.
أنت تستخدم أحد المتصفحات القديمة. قد لا يتم عرض هذا الموقع أو المواقع الأخرى بشكل صحيح.
يجب عليك ترقية متصفحك أو استخدام
أحد المتصفحات البديلة
.
الرد على الموضوع
الرسالة
[QUOTE="ABOTARBO, post: 3036842, member: 84651"] [COLOR="Navy"][FONT="Comic Sans MS"][SIZE="4"][CENTER][SIZE=5][COLOR=Magenta][B][COLOR=Blue]تكات لشوي اسهل ,,,[/COLOR] - اولا بنتبل اللحم كويس جدا وياريت يكون من بالليل زي المحلات الكبيره مابتعمل - لو الشوايه كهربا ممكن تشوي عادي فى المطبخ ,,, هاتي المساكه السلك المربعه اللي ليها ايد دي وبتتفتح نصين بتتباع فى كل حته ورائعه وبتسهل جدا ورصي عليها قطع اللحم وهي بتشيل كتير حسب حجمها من نص - لكيلو فى المره الواحده ,, المهم رصي عليها القطع بحيث ان كلهم يكونوا متعرضين لحراره الشوايه وسيبيهم يتشوو وبعد شويه قومي اقلبي المساكه دي على الوش التاني وسيبيها تكمل شوى لوحدها ,,, وانت فى الاثناء دي بتكوني فاضيه فا استغلي الوقت دا فى عمل السلطات لانك فعلا بتسيبيها تشوي لوحدها - بعد ماتخلصي دور الشوي بتنزلي اللي بيتشوي فى صنيه معدن (الومنيوم او ستانلس) وبتغطيها بورق فويل عشان اللحم يفضل سخن وفى اخر دور شوي ممكن تضيفي فى نص الصينيه ورقه فويل عليها قطعتين فحم مولعين وتضيفيلهم معلقه زيت وتغطي وتسيبيهم اطول فتره ممكنه ,,, كمان فى اخر دور شوي ابقى حطي كام رغيف عيش بلدي على وش اللحم بعد ماتقلبيه على الوش التاني وسيبيه يتحمص بيبقى رائع حضري سرفيس التقديم وقطعي عليه بقدونس كتير وبعدين ضيفي اللحم المشوي - لو هاتشوي على الفحم يبقى فى البلكونه او الجنينه وتنقي مكان فيها اتجاه الريح يكون لبره الشقه مش لجوه عشان الدخان ,, وحتي لو مافيش موضوع اتجاه الريح دا برضه مش مشكلة ,,, حضري الشوايه برضه كالعاده ولازم يكون فيه مروحه مصاحبه لعمليه الشوى وبتسلطي المروحه على الفحم واللحم على اهدي درجه وابعد مسافه تفي بالغرض وفى اتجاه خارج المنزل يعني المروحه توجه الدخان لبره مش لجوه وسيبي برضه الشوايه تشوي لوحدها وبرضه تبقي تقلبي الماسك باللحم كل شويه وتبعيه ,,, وتتبعي باقي الخطوات فى الصينيه المتغطيه بس طبعا مش هانعوز فحم وزيت والحركات دي - و بشويه تركيز وتفانين بسيطه هاتلاقي انك مش بتعملي حاجه واللحمه بتتشوي لوحدها ومش بتعذب خالص [/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER][/SIZE][/FONT][/COLOR] [/QUOTE]
التحقق
رد
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
موسوعة نصايح مهمه للمطبخ !!!( متجدد )
أعلى