الرئيسية
المنتديات
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
الكتاب المقدس
الكتاب المقدس
البحث في الكتاب المقدس
تفاسير الكتاب المقدس
الرد على الشبهات الوهمية
قواميس الكتاب المقدس
آيات الكتاب المقدس
ما الجديد
المشاركات الجديدة
آخر النشاطات
الأعضاء
الزوار الحاليين
مكتبة الترانيم
إسأل
تسجيل الدخول
تسجيل
ما الجديد
البحث
البحث
بحث بالعناوين فقط
بواسطة:
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
قائمة
تسجيل الدخول
تسجيل
Install the app
تثبيت
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
موسوعة نصايح مهمه للمطبخ !!!( متجدد )
تم تعطيل الجافا سكربت. للحصول على تجربة أفضل، الرجاء تمكين الجافا سكربت في المتصفح الخاص بك قبل المتابعة.
أنت تستخدم أحد المتصفحات القديمة. قد لا يتم عرض هذا الموقع أو المواقع الأخرى بشكل صحيح.
يجب عليك ترقية متصفحك أو استخدام
أحد المتصفحات البديلة
.
الرد على الموضوع
الرسالة
[QUOTE="ABOTARBO, post: 3028136, member: 84651"] [COLOR="Navy"][FONT="Comic Sans MS"][SIZE="4"][B][I][SIZE=5][COLOR=red][/COLOR][/SIZE][/I][/B][CENTER][B][COLOR=RoyalBlue][SIZE=5][COLOR=DarkOrchid][U]عشان يكون الباشميل ألذذذذ وأطعم وأنجح خدي الافكار دي[/U][/COLOR][/SIZE][COLOR=DarkOrchid] [/COLOR][SIZE=5][COLOR=DarkOrchid][U][/U][/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][U]كمية الدقيق = كمية الزبدة[/U][/SIZE] [SIZE=5][U][/U][/SIZE] [SIZE=5][U]وانتي بتحمري الدقيق في الزبدة ضيفي ربع ملعقة قرفة مطحونة وشوفي ازاي هاتفرق في الطعم[/U][/SIZE] [SIZE=5][U][/U][/SIZE] [SIZE=5][U]استخدمي المضرب السلك هايسهل عليكي جدا[/U][/SIZE] [SIZE=5][U][/U][/SIZE] [SIZE=5][U]خلي اللبن يكون دافي وانتي بتضيفيه للدقيق مع الخفق السريع[/U][/SIZE] [SIZE=5][U][/U][/SIZE] [SIZE=5][U]ممكن تضيفي كوب شوربة من نوع جيد تعطي طعم أغنى[/U][/SIZE] [SIZE=5][U][/U][/SIZE] [SIZE=5][U]والبشاميل لسة بيتعمل على النار ضيفي عليه 3 معالق قشطة وشوفي الطعم الخيالي[/U][/SIZE] [SIZE=5][U][/U][/SIZE] [SIZE=5][U]لو عاوزة الباشميل يكون له نكهة مميزة ابشري قطعة جبن رومي اوشيدر وضيفيها على الباشميل وهو بيستوي[/U][/SIZE] [SIZE=5][U][/U][/SIZE] [SIZE=5][U]ضيفي ربع ملقعة صغيرة بيكنج بودر على البشاميل تخليه هش وناجح جدا[/U][/SIZE] [SIZE=5][U][/U][/SIZE] [SIZE=5][U]افضل انك تستخدمي فلفل أبيض بدل الفلفل الاسود لو هاتضيفي ليه بيض[/U][/SIZE] [SIZE=5][U][/U][/SIZE] [SIZE=5][U]اذا حسيتي انه خفيف معاكي دوبي معلقة نشا في ملعقيتن لبن وضيفيها عليه لحد ما توصلي للقوام المطلوب[/U][/SIZE] [SIZE=5][U][/U][/SIZE] [SIZE=5][U]اللبن الي هاتضيفيه للبشاميل اغلي معاه عود قرفة وعود قرنفل وحبهان وقطع جزز وكرفس واتركيه يدفى وبعدين استخدميه للبشاميل [/U][/SIZE][/COLOR][/B] [B][I][SIZE=5] [/SIZE][/I][/B][/CENTER][/SIZE][/FONT][/COLOR] [/QUOTE]
التحقق
رد
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
موسوعة نصايح مهمه للمطبخ !!!( متجدد )
أعلى