الرئيسية
المنتديات
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
الكتاب المقدس
الكتاب المقدس
البحث في الكتاب المقدس
تفاسير الكتاب المقدس
الرد على الشبهات الوهمية
قواميس الكتاب المقدس
آيات الكتاب المقدس
ما الجديد
المشاركات الجديدة
آخر النشاطات
الأعضاء
الزوار الحاليين
مكتبة الترانيم
إسأل
تسجيل الدخول
تسجيل
ما الجديد
البحث
البحث
بحث بالعناوين فقط
بواسطة:
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
قائمة
تسجيل الدخول
تسجيل
Install the app
تثبيت
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
موسوعة نصايح مهمه للمطبخ !!!( متجدد )
تم تعطيل الجافا سكربت. للحصول على تجربة أفضل، الرجاء تمكين الجافا سكربت في المتصفح الخاص بك قبل المتابعة.
أنت تستخدم أحد المتصفحات القديمة. قد لا يتم عرض هذا الموقع أو المواقع الأخرى بشكل صحيح.
يجب عليك ترقية متصفحك أو استخدام
أحد المتصفحات البديلة
.
الرد على الموضوع
الرسالة
[QUOTE="ABOTARBO, post: 3028115, member: 84651"] [COLOR="Navy"][FONT="Comic Sans MS"][SIZE="4"][CENTER][COLOR=Olive][B][SIZE=5][COLOR=Magenta][U][COLOR=Red]من اسرار البسبوسة[/COLOR][/U] [/COLOR][/SIZE] [COLOR=Green][IMG]http://files.arabchurch.com/upload/images2011/459692766.jpg[/IMG] + في المكونات استخدمي جوز الهند بنسبة الربع لدقيق السميد يعني لو هاتستخدمي 2 كوب سميد يبقى ربع كوب جوز هند تضيفيه على المكونات +ضيفي الباكينج بودر وذرة من الكربونات عشان تكون منفوشة وتشرب كل الشربات بتاعها + لا تستخدمي الزيت ولا الزبدة الافضل على الاطلاق هو القشطة انها تكون هي المادة الدهنية الي هاتستخدميها بتخليها طرية وغنية جدا جدا وبتحمر بسهولة + لما تعجنيها ما تكونشي سايلة لكن تكون مرملة ومتماسكة الى حد ما ومن عوامل نجاحها انك لما تخرجيها من الفرن وتسقيها بالشربات انها تشربه كله مرة واحدة وما يتراكمشي في الصينية + ادهني الصينية بالطحينة تعطيها طعم مميز وكمان لون دهبي رائع لقاعدة الصينية + الفرن يكون حار عشان ما تاخد وقت طويل وتنشف في الفرن + الشربات يكون خفيف نوعا ما ومضاف له عود قرفة وحبتين قرنفل ومعلقتين سمنة بلدي او زبدة عشان اللمعة الخيالية والريحة الراااااائعة + قطعيها بالسكينة على شكل مكعبات قبل ما تدخليها الفرن هاتكون سهلة جدا في التقطيع بعد ما تخرج من الفرن + عاوزاها تكون طرية جدا بعد ما تستوي وتضيفي لها الشربات وتطفي الفرن تخلي فيه صينية البسبوسة مدة ربع ساعة وبعدين شوفي الطراوة والليونة + ولو عاوزة تخليها دسمة جدا يبقى تضيفي عليها بقى وهي دافية بعد ما تستوي وتخرج من الفرن علبة قشطة على الوش ورشة مكسرات بندق او لوز براحتك [/COLOR][/B][/COLOR][/CENTER][/SIZE][/FONT][/COLOR] [/QUOTE]
التحقق
رد
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
موسوعة نصايح مهمه للمطبخ !!!( متجدد )
أعلى