الرئيسية
المنتديات
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
الكتاب المقدس
الكتاب المقدس
البحث في الكتاب المقدس
تفاسير الكتاب المقدس
الرد على الشبهات الوهمية
قواميس الكتاب المقدس
آيات الكتاب المقدس
ما الجديد
المشاركات الجديدة
آخر النشاطات
الأعضاء
الزوار الحاليين
مكتبة الترانيم
إسأل
تسجيل الدخول
تسجيل
ما الجديد
البحث
البحث
بحث بالعناوين فقط
بواسطة:
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
قائمة
تسجيل الدخول
تسجيل
Install the app
تثبيت
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
موسوعة نصايح مهمه للمطبخ !!!( متجدد )
تم تعطيل الجافا سكربت. للحصول على تجربة أفضل، الرجاء تمكين الجافا سكربت في المتصفح الخاص بك قبل المتابعة.
الرد على الموضوع
الرسالة
[QUOTE="ABOTARBO, post: 2616821, member: 84651"] [COLOR=Teal][B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]معلومة تااااانى ... [COLOR=Magenta]طريقة تخلى اللحمة الجملى تستوى فى مده قصيرة ومتشدش فى الاكل [/COLOR] فى طريقتين: 1 - لما نسويها نحط المية فى الحله ونسيبها لحد ما تغلى ونرمى اللحمه فى الميه بعد ما تغلى ودا هيخليها متاخدش وقت اطول فى السوا ومتشدش ومتحطيش ملح الا بعد ما تستوى و بالهنا والشفا 2 - فى حالة تسوية اللحمه الجملى ومش عوزاها تشد معاكى ولا تاخد وقت تضيفى لها وقت ما تيجى تسلقيها معلقة سكر او نص معلقة كربوناته[/SIZE][/FONT][/B][/COLOR] [/QUOTE]
التحقق
رد
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
موسوعة نصايح مهمه للمطبخ !!!( متجدد )
أعلى