الرئيسية
المنتديات
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
الكتاب المقدس
الكتاب المقدس
البحث في الكتاب المقدس
تفاسير الكتاب المقدس
الرد على الشبهات الوهمية
قواميس الكتاب المقدس
آيات الكتاب المقدس
ما الجديد
المشاركات الجديدة
آخر النشاطات
الأعضاء
الزوار الحاليين
مكتبة الترانيم
إسأل
تسجيل الدخول
تسجيل
ما الجديد
البحث
البحث
بحث بالعناوين فقط
بواسطة:
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
قائمة
تسجيل الدخول
تسجيل
Install the app
تثبيت
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
موسوعة الاكلات من كل البلاد
تم تعطيل الجافا سكربت. للحصول على تجربة أفضل، الرجاء تمكين الجافا سكربت في المتصفح الخاص بك قبل المتابعة.
أنت تستخدم أحد المتصفحات القديمة. قد لا يتم عرض هذا الموقع أو المواقع الأخرى بشكل صحيح.
يجب عليك ترقية متصفحك أو استخدام
أحد المتصفحات البديلة
.
الرد على الموضوع
الرسالة
[QUOTE="candy shop, post: 486874, member: 8971"] [b]رد على: موسوعة الاكلات من كل البلاد[/b] [COLOR="Blue"][SIZE="5"][CENTER]-------------------------------------------------------------------------------- [COLOR="Red"] كبيبة شامى[/COLOR] ½ كيلو لحم احمر مفروم – ¼ كيلو برغل – 2بصلة ناعمه – 100 ج صنوبر ملح وفلفل – ½ كيلو لحمة معصجة [COLOR="Magenta"]الطريقة[/COLOR] نغسل البرغل وننقعه فى ماء نس ساعه ثم نصفيه من الماء كويس قوى نفرم اللحمة فى المفرمة ثم نضع معاها البرغل والملح والفلفل وسنة قرفة لحد ما تنعم خالص وبعدين نضعها فى التلاجة حوالى 10 دقائق اللحمة المعصجة بنعملها بتشويح البصل فى الزيت لحد ما يدبل ثم نضع اللحمة وملح وفلفل وسنة قرفة وثوم مخرط صغير لحد ماتستوى اللحمة ناخد قطعه من اللحمة بالبرغل ونكورها ونقورها بصباعنا لحد ما تعمل نجويف نضع داخلها عصاج وصنوبر ونقفلها ونحمرها فى الزيت [COLOR="Orange"]ملحوظة [/COLOR] [COLOR="Olive"]انه مش بنضع بصل مع البرغل واللحمة علشان الكبيبة يبقى لونها فاتح[/COLOR][/CENTER][/SIZE][/COLOR] [/QUOTE]
التحقق
رد
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
موسوعة الاكلات من كل البلاد
أعلى