الرئيسية
المنتديات
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
الكتاب المقدس
الكتاب المقدس
البحث في الكتاب المقدس
تفاسير الكتاب المقدس
الرد على الشبهات الوهمية
قواميس الكتاب المقدس
آيات الكتاب المقدس
ما الجديد
المشاركات الجديدة
آخر النشاطات
الأعضاء
الزوار الحاليين
مكتبة الترانيم
إسأل
تسجيل الدخول
تسجيل
ما الجديد
البحث
البحث
بحث بالعناوين فقط
بواسطة:
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
قائمة
تسجيل الدخول
تسجيل
Install the app
تثبيت
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
موسوعة الاكلات من كل البلاد
تم تعطيل الجافا سكربت. للحصول على تجربة أفضل، الرجاء تمكين الجافا سكربت في المتصفح الخاص بك قبل المتابعة.
أنت تستخدم أحد المتصفحات القديمة. قد لا يتم عرض هذا الموقع أو المواقع الأخرى بشكل صحيح.
يجب عليك ترقية متصفحك أو استخدام
أحد المتصفحات البديلة
.
الرد على الموضوع
الرسالة
[QUOTE="Dona Nabil, post: 2475273, member: 17763"] [b]دجاج مكسيكي[/b] [font="arial black"][size="4"][center][b][color="mediumturquoise"]المقادير:ربع كوب ماء بصل (يعنى نبشر البصل ونعصره ونستخدم الماء فقط)- 2-ا ملعقة مستردة كبيرة- 3-ا ملع... المقادير: ربع كوب ماء بصل (يعنى نبشر البصل ونعصره ونستخدم الماء فقط)- 2-ا ملعقة مستردة كبيرة- 3-ا ملعقة كبيرة صلصة- 4-2 ملعقة صغيرة بهارات- 5-1 ملعقة زعتر (ناشف أو طازج)- 6-ملعقة شطة (اختيارى)- وممكن اقل من ملعقة طرف الملعقة فقط حسب راحتك- وطبعا دجاجة - وملح وفلفل. الطريقة: نحضر دجاجة صحيحة ونغلسها جيد وننزع الاجنحة والرقبة وبعد ما نتاكد من غسلها نفتحها من الظهر ولو فى عظم بارز من صدرها ننزعة وفى وعاء نخلط المقادير السابقة كلها مع بعض ونضع الدجاجة فى هذا الخليط وبعدين طريقة الطهى لكى فيها عدة اختيارات لو عندك شواية لحمة او حتى شواية عادية اشويها عليها و الا نعمل الاتى نحضر طاسة فيها قليل من الزيت على النار ونضع الدجاجة ونخليها تستوى نصف سوى وبعدين نضعها فى صنية فرن وندخلها الفرن تكمل سواها ((او ممكن نضعها فى الصنية من الاول على النار وانا عملت كدة) ولما تستوى خالص نفتح شواية الفرن حاجة بسيطة المقادير:ربع كوب ماء بصل (يعنى نبشر البصل ونعصره ونستخدم الماء فقط)- 2-ا ملعقة مستردة كبيرة- 3-ا ملع... المقادير: ربع كوب ماء بصل (يعنى نبشر البصل ونعصره ونستخدم الماء فقط)- 2-ا ملعقة مستردة كبيرة- 3-ا ملعقة كبيرة صلصة- 4-2 ملعقة صغيرة بهارات- 5-1 ملعقة زعتر (ناشف أو طازج)- 6-ملعقة شطة (اختيارى)- وممكن اقل من ملعقة طرف الملعقة فقط حسب راحتك- وطبعا دجاجة - وملح وفلفل. الطريقة: نحضر دجاجة صحيحة ونغلسها جيد وننزع الاجنحة والرقبة وبعد ما نتاكد من غسلها نفتحها من الظهر ولو فى عظم بارز من صدرها ننزعة وفى وعاء نخلط المقادير السابقة كلها مع بعض ونضع الدجاجة فى هذا الخليط وبعدين طريقة الطهى لكى فيها عدة اختيارات لو عندك شواية لحمة او حتى شواية عادية اشويها عليها و الا نعمل الاتى نحضر طاسة فيها قليل من الزيت على النار ونضع الدجاجة ونخليها تستوى نصف سوى وبعدين نضعها فى صنية فرن وندخلها الفرن تكمل سواها ((او ممكن نضعها فى الصنية من الاول على النار وانا عملت كدة) ولما تستوى خالص نفتح شواية الفرن حاجة بسيطة دي اول طريقة لعمل الفراخ المكسيكية انا هرقمهم [/color][/b][/center][/size][/font] [/QUOTE]
التحقق
رد
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
موسوعة الاكلات من كل البلاد
أعلى