الرئيسية
المنتديات
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
الكتاب المقدس
الكتاب المقدس
البحث في الكتاب المقدس
تفاسير الكتاب المقدس
الرد على الشبهات الوهمية
قواميس الكتاب المقدس
آيات الكتاب المقدس
ما الجديد
المشاركات الجديدة
آخر النشاطات
الأعضاء
الزوار الحاليين
مكتبة الترانيم
إسأل
تسجيل الدخول
تسجيل
ما الجديد
البحث
البحث
بحث بالعناوين فقط
بواسطة:
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
قائمة
تسجيل الدخول
تسجيل
Install the app
تثبيت
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
ملف خاص للاكلات الصيامي
تم تعطيل الجافا سكربت. للحصول على تجربة أفضل، الرجاء تمكين الجافا سكربت في المتصفح الخاص بك قبل المتابعة.
أنت تستخدم أحد المتصفحات القديمة. قد لا يتم عرض هذا الموقع أو المواقع الأخرى بشكل صحيح.
يجب عليك ترقية متصفحك أو استخدام
أحد المتصفحات البديلة
.
الرد على الموضوع
الرسالة
[QUOTE="KOKOMAN, post: 952837, member: 23263"] [CENTER][FONT=Impact][SIZE=4][COLOR=darkorange][COLOR=red]الفيشـــــــــــار [/COLOR]كوب زرة صفراءزيتملحالطريقةضعى الزرة فى طبق و رشرشيها بزيت لحد ما تلاقى الزرة كلةبيلمع يعنى كله الزيت طاله. ضعى حلة على النار وأمسحيها بالفرشاة بالزيت وضعى فيهاالزرة و غطى الحلة تمام يعنى لازم يكون الغطاء محكم . استنى شوية و أوعى تشيلىالغطاء لحسن الزرة تنط فى وشك . حتبتدى تسمعى طرقعة جوة الحلة (دة صوت الزرة كل ماواحدةتتحول لفشار تطرقع وتعمل الصوت دة )يا دوب دقيقة واحدة وحتلاقى الصوتابتدى يقل و شبه اختفى ، دة معناة ان الفيشار بقى جاهز. اطفى النار و استنى ثانية وشيلى الغطاء و فضى الفيشار و رشرشية بشوية ملحfficeffice" />>>[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Impact][SIZE=4][COLOR=darkorange][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Impact][SIZE=4][COLOR=darkorange][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Impact][SIZE=4][COLOR=darkorange][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Impact][SIZE=4][COLOR=darkorange][COLOR=red]بطاطس بنوزيت [/COLOR] 1/2 ك بطاطسكبيرة الحجم – ثوم – كزبرة – زيت زيتون – ملح وفلفل الطريقةنقور البطاطسبالمعلقة المخصوص على هيئة كور صغيرةنسلق البطاطس فى ماء مغلى ونشيلها منالماءنشوح البطاطس فى شوية زيت ونرش عليها رشة بقدونس وشطة وملح[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Impact][SIZE=4][COLOR=darkorange][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Impact][SIZE=4][COLOR=darkorange][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Impact][SIZE=4][COLOR=darkorange][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Impact][SIZE=4][COLOR=darkorange][COLOR=red]سلطة البنجر والتفاح [/COLOR] 1/2 ك بنجر مسلوق – 2 ثمرة تفاح اصفر – م ط بقدونس – بصلة – ملح وفلفل – خل – ليمون الطريقة نقطع البنجر والتفاح مكعبات ونضعهم فى طبق ونضع عليهم البصل والملحوالليمون وزيت الزيتون وشوية بقدونس مفروم ونخلطهم ونضعهم فى طبق التقديم[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Impact][SIZE=4][COLOR=darkorange][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Impact][SIZE=4][COLOR=darkorange][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Impact][SIZE=4][COLOR=darkorange][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Impact][SIZE=4][COLOR=darkorange][COLOR=red]الدقوس [/COLOR]1 بصله متوسطه مفرومه - 2 طماطم مقشره ومقطعه قطع صغيره - 1 ملعقة صلصة ملعقه صغيره توم مفروم - ملح - فلفل أسود - كمون - ملعقة زيت نشوح البصله في الزيت قليلا ثم نضع الثوم ونقلب نضيف الملح وفلفل أسود وكمون ... ثم نضيف الطماطم والصلصه ونصف كوب ماء ونتركها تغلي .. دي طريقه من طرق الصلصه>>[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Impact][SIZE=4][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Impact][SIZE=4][COLOR=#ff00ff]تابعـــ[/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [/QUOTE]
التحقق
رد
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
ملف خاص للاكلات الصيامي
أعلى