الرئيسية
المنتديات
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
الكتاب المقدس
الكتاب المقدس
البحث في الكتاب المقدس
تفاسير الكتاب المقدس
الرد على الشبهات الوهمية
قواميس الكتاب المقدس
آيات الكتاب المقدس
ما الجديد
المشاركات الجديدة
آخر النشاطات
الأعضاء
الزوار الحاليين
مكتبة الترانيم
إسأل
تسجيل الدخول
تسجيل
ما الجديد
البحث
البحث
بحث بالعناوين فقط
بواسطة:
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
قائمة
تسجيل الدخول
تسجيل
Install the app
تثبيت
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
ملف خاص للاكلات الصيامي
تم تعطيل الجافا سكربت. للحصول على تجربة أفضل، الرجاء تمكين الجافا سكربت في المتصفح الخاص بك قبل المتابعة.
أنت تستخدم أحد المتصفحات القديمة. قد لا يتم عرض هذا الموقع أو المواقع الأخرى بشكل صحيح.
يجب عليك ترقية متصفحك أو استخدام
أحد المتصفحات البديلة
.
الرد على الموضوع
الرسالة
[QUOTE="KOKOMAN, post: 952829, member: 23263"] [center][font=impact][size=4][color=red]لسان عصفور [/color] كيس مكرونة لسان عصفور نص كيلو طماطم معصورة كوب مشروم فلفلة رومى خضراء فلفلة رومى حمراء فلفلة رومى صفراء بصلة مبشورة ملح وفلفل زيت [color=blue]الطريقة [/color]نسلق اللسان العصفور ونشطفه ونصفية. نشوح البصله فى الزيت والفلفل الرومى الملون ومقطع قطع صغيرة والمشروم والملح والفلفل لحد ما يصفروا ثم اضع عصير الطماطم لحد ما يدخل فى التسبيك. اضع الخليط على المكرونه واقلبهم كويس لحد ما يتوزعوا كويس فى المكرونة. ادهن طبق فرن بالزيت واصب فيها خليط المكرونة واضع على الوش معلقة كبيرة زيت وادخلها فرن متوسط الحرارة [color=red]صينية البطاطس [/color]كيلو بطاطس _ نص كيلو طما طم _ ( او 3 ملعقة كبيرة صلصة مذ ا بة فى ماء ) _ملح _ فلفل _ بصلة متوسطة _ 2 ملعقة زيت _ 3 فصوص ثو م _ عدد 2 حبة طماطم شرا ئح _ كمون [color=blue]الطريقة [/color]_ تغسل البطا طس و تقطع حلقا ت متو سطة التخا نة _يقشر البصل و يقطع حلقا ت متو سطة _ تو ضع البطاطس و الملح و الفلفل و الكمون و الثوم و الصلصة و نرصص حلقات الطما طم على وجه الصينية ثم نوزع الزيت على الوجه _ نضعها الاول على عين البوتجاز من فو ق الى ان تستو ى نص سو ا _ مع تز و يد قليل قليل من الماء كلما ا حتا جت _ نضعها فى فر ن متو سط الحر ار ة الى ان تستوى و يصبح لونها احمر جميل [color=red]البطاطس المحمرة [/color]بطاطس حسب رغبتك ملح وممكن كارى وممكن بودرة ثوم رشة خفيفةزيت [color=blue]الطريقة [/color]نقشر البطاطس ونقطعها اصابع او شيبس. نغلى ماء على النار كويسثم نضع فيها البطاطس حتلاحظى ان الماء وقفت الغليان . اتركى فيها البطاطس لحدماتغلى تانى وبعد ماتغلى ب5 او عشر دقائق فقط حسب كمية البطاطس تشيلى البطاطس منالماء وتضعيها فى المصفاة . افرشيها على صينية او صاجة الفرن ورشى عليها ملح وانابرش رشة كارى ورشة بودرة ثوم بتديها طعم جميل وممكن رشة صغيرة زيت وقلبى كله ببعضودخليها الفرن يادوب لحد ماتلاقيها اصفرت واخدت نفس لون البطاطس المحمرة العادية>>[/size][/font] [font=impact][size=4][/size][/font] [font=impact][size=4][color=#ff00ff]تابعـــ[/color][/size][/font][/center] [/QUOTE]
التحقق
رد
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
ملف خاص للاكلات الصيامي
أعلى