الرئيسية
المنتديات
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
الكتاب المقدس
الكتاب المقدس
البحث في الكتاب المقدس
تفاسير الكتاب المقدس
الرد على الشبهات الوهمية
قواميس الكتاب المقدس
آيات الكتاب المقدس
ما الجديد
المشاركات الجديدة
آخر النشاطات
الأعضاء
الزوار الحاليين
مكتبة الترانيم
إسأل
تسجيل الدخول
تسجيل
ما الجديد
البحث
البحث
بحث بالعناوين فقط
بواسطة:
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
قائمة
تسجيل الدخول
تسجيل
Install the app
تثبيت
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
للعزاب والعازبات حصريا.. asmicheal
تم تعطيل الجافا سكربت. للحصول على تجربة أفضل، الرجاء تمكين الجافا سكربت في المتصفح الخاص بك قبل المتابعة.
أنت تستخدم أحد المتصفحات القديمة. قد لا يتم عرض هذا الموقع أو المواقع الأخرى بشكل صحيح.
يجب عليك ترقية متصفحك أو استخدام
أحد المتصفحات البديلة
.
الرد على الموضوع
الرسالة
[QUOTE="asmicheal, post: 3843505, member: 74340"] [SIZE=6][B]احب انكم تجربوا قبل رمضان [/B][/SIZE] [B][SIZE=6]صنف رائع اسيوى اجيد صنعه افضل من محلاته المتخصصة ويمكنك اخد صدر فرختين للسويت اند ساور والاوراك تعملى بيهم صينية بطاطس فى اليوم التالى كمان خلطة تتبيل الفراخ المميزة بعمل الكمية دى واحفظها ببرطمان بالثلاجة هقول لكم على مقاديرها نصف كيلوبابريكا مدخنة 100 جرام كارى 100 جرام كركم 100 زنجبيل بودر ربع كيلو فلفل اسود مطحون ربع كيلو ثوم بودرة ربع كيلو بصل بودرة دجاج سويت اند ساور ومكرونة صينية ( كانتون صينى ) [ATTACH type="full" width="774px"]3547[/ATTACH] المقادير ------------- صدور فرختين ( 4 قطعة صدور ) تقطع مكعبات متوسطة (تقريبا 3سم فى 3 سم ) 2 جزرة تقطع برفع عود الكبريت 2 كوسة تقطع برفع عود الكبريت فلفلة صفراءتقطع برفع عود الكبريت فلفلة حمراء تقطع برفع عود الكبريت فلفلة خضراء تقطع برفع عود الكبريت 2 فلفلة حامية تقطع بالورب حجم 2سم تقريبا 3 فصوص ثوم مهروس بصلة مقطعة جوليان كوب دقيق ملعقتين نشا زيت قلى عباد شمس تتبيل مكعبات الدجاج بملعقة كبيرة من توابل التتبيل المذكورة بالاعلى مقادير (الصوص ) ----------- 5 ملاعق كاتشاب 4 ملاعق صويا صوص الغامق كوب ماء يدوب به ملعقة كبيرة نشا ملعقة كبيرة عسل اسود ملعقة كبيرة خل فى وعاء يذوب كل ما سبق ويترك لحين الطريقة - نراعى لا نزود الملح لان الصويا صوص يحتوى ملح -ننقع مكعبات الفراخ المغسولة المتصفية من الماء فى ملعقة كبيرة من تتبيلة التوابل اللى فوق الوصفة نقلبها جيدا ونتركها بالثلاجة حتى نجهز الخضار كله او نتركها منقوعة بالتوابل من بليل للصبح - اضع الدقيق مع النشا واعفر المكعبات بالدقيق - اسخن زيت القلى كويس وانزل بمكعبات الفراخ المفرة بالدقيق والنشا واحدة واحدة حتى لا تلتصق ببعضها -تطلعى مكعبات الفراخ الذهبية فى مصفاة متهوية من تحت حتى لا تعرق -تقعى الخضر والبصل كله عيدان كبريت قبل اعداد الصوص اعداد الصوص يفضل زيت سمسم لو مفيش زيت الذرة شغال - اسخن كويس جدا ملعقتين زيت انزل بالبصلة ثم الثوم يادوب يدبل ثم الخضار يادوب تتقلب فى البصلة والثوم لتكون مقرمشة ثم الصوص اللى مجهزاه وتركاه على جنب (كاتشاب وصويا صوص وكوب ماء مدوب فيه ملعقة نشاوملعقة عسل اسودوملعقة خل ) يادوب غلوتين ثلاثة حوالى دقيقتين انزل بمكعبات الفراخ يادوب غلوة واحدة لتشرب الصوص الف هنا [/SIZE][/B] [SIZE=6][B]=[/B][/SIZE] [/QUOTE]
التحقق
رد
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
للعزاب والعازبات حصريا.. asmicheal
أعلى