الرئيسية
المنتديات
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
الكتاب المقدس
الكتاب المقدس
البحث في الكتاب المقدس
تفاسير الكتاب المقدس
الرد على الشبهات الوهمية
قواميس الكتاب المقدس
آيات الكتاب المقدس
ما الجديد
المشاركات الجديدة
آخر النشاطات
الأعضاء
الزوار الحاليين
مكتبة الترانيم
إسأل
تسجيل الدخول
تسجيل
ما الجديد
البحث
البحث
بحث بالعناوين فقط
بواسطة:
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
قائمة
تسجيل الدخول
تسجيل
Install the app
تثبيت
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
للعزاب والعازبات حصريا.. asmicheal
تم تعطيل الجافا سكربت. للحصول على تجربة أفضل، الرجاء تمكين الجافا سكربت في المتصفح الخاص بك قبل المتابعة.
أنت تستخدم أحد المتصفحات القديمة. قد لا يتم عرض هذا الموقع أو المواقع الأخرى بشكل صحيح.
يجب عليك ترقية متصفحك أو استخدام
أحد المتصفحات البديلة
.
الرد على الموضوع
الرسالة
[QUOTE="asmicheal, post: 3787855, member: 74340"] [COLOR="Black"][CENTER] [IMG]https://scontent.fcai10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/46412007_10210458303254294_3298542446765408256_n.jpg?_nc_cat=105&_nc_ht=scontent.fcai10-1.fna&oh=e1b85b590a0a9775a4be9cc707a15cbc&oe=5CAFBB51[/IMG][/CENTER] [SIZE="5"]التونة من صنع ايديكى مهم للصيام ولمحبى التونة اعمليها بنفسك - جبت سمكه تونه -نظف السمكه حلو من بطنها ونشيل من جواها سلسه الدم ده مهم الزفاره كلها فيها وبعدين نقطعها بالسكينه طرنشات متوسطه الحجم علبة التونة المعلبة 200 جم -وننقعها فى ميه بليمون ساعه هتنزل اى ريحه فى الوقت ده هنغلى حله فيها ميه زى المكرونه ونعملها شوربه هنحط فلفل اسمر بصل وحبهان وورق لورا وياسلام لو عندك عود زعتر او روز مارى الميه تغلى تحطى مصفى عليها وتشطفى السمك المنقوع بالماء وترصيه فى المصفى الالمنيوم المهم تغطيه حلو وتهدى النار تتركيه ساعتين يستوى على البخار علشان يستوى حلو وياخد من ريحه الشوربه فى الوقت ده هنعمل كوب خل ونصف كوب زيت ونقلبهم ولما التونه تستوى حلو بعد ساعتين هتبرد وناخد من الشوربه كوب نحطه على الخل والزيت دى ماده الحفظ بتاعتنا نرجع للتونه اللى بردت هنشيل من قطعه قطعه الشوك والجلد ونحط فى طبق السمكه هتطلع معاكى كميه كبيره جدا بقطعها قطع متوسطه زى الجاهزه ولما بحطها فى الطبق بهرسها زى الجاهزه بالظبط واجمل كتير بنحطها فى المحلول فى برطمان يغطى التونه وهتحفظيها فى الثلاجه 3 شهور ويمكن اكتر كمان وكل ما تخدى تقفلى البرطمان حلو اجمل شىء انها بدون مواد حافظه نهائى الوصفة منقولة لسه هجربها =[/SIZE][/COLOR] [/QUOTE]
التحقق
رد
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
للعزاب والعازبات حصريا.. asmicheal
أعلى