الرئيسية
المنتديات
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
الكتاب المقدس
الكتاب المقدس
البحث في الكتاب المقدس
تفاسير الكتاب المقدس
الرد على الشبهات الوهمية
قواميس الكتاب المقدس
آيات الكتاب المقدس
ما الجديد
المشاركات الجديدة
آخر النشاطات
الأعضاء
الزوار الحاليين
مكتبة الترانيم
إسأل
تسجيل الدخول
تسجيل
ما الجديد
البحث
البحث
بحث بالعناوين فقط
بواسطة:
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
قائمة
تسجيل الدخول
تسجيل
Install the app
تثبيت
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
للعزاب والعازبات حصريا.. asmicheal
تم تعطيل الجافا سكربت. للحصول على تجربة أفضل، الرجاء تمكين الجافا سكربت في المتصفح الخاص بك قبل المتابعة.
أنت تستخدم أحد المتصفحات القديمة. قد لا يتم عرض هذا الموقع أو المواقع الأخرى بشكل صحيح.
يجب عليك ترقية متصفحك أو استخدام
أحد المتصفحات البديلة
.
الرد على الموضوع
الرسالة
[QUOTE="asmicheal, post: 3760554, member: 74340"] [COLOR="Black"][CENTER] [IMG]http://files.arabchurch.com/upload/images2012/1312244357.jpg[/IMG] [/CENTER] [SIZE="5"] بوست ستاتى .. اين ستاتى ؟ - شفت حاجة عجبتنى لحد ما عرفت اعملها زى ما دقتها تريكة فى المحشى ضعى ملعقتين كبار صلصة على الارز المفلفل بسمنة بتخللى لون الارز روز روعة وطعمه اجمل طبعا كلكم عارفين كيلو ورق عنب (ورق العنب لا تضاف لة خضرة ) فى سلق ورق العنب اعصرى ليمون كتير (6 ليمون )ليحتفظ بلونة الاصفر المخضر الجميل ) كيلو ورق العنب وياخذ 4 كوب ارز او 3 مج كبير ارز كيلو لحم عصاج يسقى ب 2 كوب شوربة فقط مع عصير 2 ليمونة احب اقول انى لا اكروت المحشى يعنى - الارز يغسل - تصفر بصلة يحمر معها الارز او يحمر بدون بصلة - عصاج لحم - عصير طماطم مقشرة كيلو طماطم لكل كيلو محشى يوضع بقاع الحلة ورق فويل مجوز ثم شرائح طماطم ويسقى بشوربة ملحوظة -المحاشى المنوعة المقورة (كوسة - باذنجان -فلفل رومى -طماطم ) ياخد نصف كوب ارز لكل كيلو يسقى ايضا ب 2 كوب شوربة فقط الخضرة 3 بقدونس 3 كزبرة 2 شبت - تريكة كمان بتقطعى الخضرة من الاوراق بالعرض رفيع والسيقان تضعيها بقعر الحلة وفوقها شرائح الطماطم ثم ترصى المحشي او سيقان الخضرة وترصى المحشي ثم الطماطم حلقات من فوق - تريكة تانى جبتى بقسماط للشاى مش عاجبك افرية بالكبه او تربو براون واستخدمية للبفتيك - تريكة كمان ضعى البقسماط المطحون فى كيس كبير وتبلى به البفتيك كالاتى لحم البفتيك المنقوع بمية البصل ومفرى 2 فصوص ثوم وملح وفلفل وبهارات وجوزة الطيب تصفيه ثم يغمس بالدقيق ثم البيض المربوب ثم البقسماط ويترك نصف ساعة بالثلاجة او ربع ساعة فى الفريزر ليثبت عليه البقسماط ولا ينفصل - تريكة كمان قطعى السلطة بطبق كبير فى الحوض علشان اى خضر تقع اثناء التقطيع تترمي بدون ما توسخ مطبخك المهم السلطه اعصرى عليها ليمونتين بلا ملح بتفضل طازجة ورائعة حتى 5 ايام - الملوخية ممكن تقرطفيها وتضعيهابورق جرائد ثم كيس فى الثلاجة بتقعد طازجة حتى 3 ايام - الفاكهة والخضر تتغسل كلها وتترك تنشف ماءها وتغسلى درج الثلاجة كويس وتضعى فى قاعه فوطة وجة نظيفة وتدلقى على جزئين جزء الفاكهه وجزء الخضر بتعيش طازجة لمده 10 ايام = [/SIZE][/COLOR] [/QUOTE]
التحقق
رد
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
للعزاب والعازبات حصريا.. asmicheal
أعلى