الرئيسية
المنتديات
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
الكتاب المقدس
الكتاب المقدس
البحث في الكتاب المقدس
تفاسير الكتاب المقدس
الرد على الشبهات الوهمية
قواميس الكتاب المقدس
آيات الكتاب المقدس
ما الجديد
المشاركات الجديدة
آخر النشاطات
الأعضاء
الزوار الحاليين
مكتبة الترانيم
إسأل
تسجيل الدخول
تسجيل
ما الجديد
البحث
البحث
بحث بالعناوين فقط
بواسطة:
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
قائمة
تسجيل الدخول
تسجيل
Install the app
تثبيت
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
للعزاب والعازبات حصريا.. asmicheal
تم تعطيل الجافا سكربت. للحصول على تجربة أفضل، الرجاء تمكين الجافا سكربت في المتصفح الخاص بك قبل المتابعة.
أنت تستخدم أحد المتصفحات القديمة. قد لا يتم عرض هذا الموقع أو المواقع الأخرى بشكل صحيح.
يجب عليك ترقية متصفحك أو استخدام
أحد المتصفحات البديلة
.
الرد على الموضوع
الرسالة
[QUOTE="asmicheal, post: 3755117, member: 74340"] [B][SIZE="5"][COLOR="Red"]فهرس للموضوع تبعا للصفحات صفحة 50 - كنافة وجلاش وبسبوسة بالقشدة - سمبوسة بالجبنا الفيتا والموتزريلا - فراخ مشوية تحفة - ظريفة تمنع نهائيا تعجين المكرونة - ايس كريم بالبراونيز - خرشوف محشي باللحم المفروم - صنفين كبدة كبدة تحفة بدون زفارة صفحة 49 - صينية قرنبيط صيامى فى الفرن - محشي كرنب اروع من كل ما عملتوه من تريكاتى الصيامى - ويدجز بطاطس مشوية بالثوم - فلافل بسمه - الرقاق الطرى باللحمة المفرومة - اخر ابديت فى الطعمية صفحة 48 - مسقعة باللحمة المفرومة بتريكاتى روعة - الة القلى بملعقة زيت تيفال اكسبريس xl - حقن الديك الرومى بالخلطة للشوى - سويت اند ساور تشيكن والارز البسمتى الاصفر بتاع باندا هاوس - طريقة عمل المكرونه الصينيه او التشاينيز فود - الباذنجان المقلي - طريقة عمل كنافة بالكريمة والقشطة - شوربه العدس بطريقه رائعه - تشيلي هوت دوج صفحة 47 - دجاج تندوري الهندى بالفرن - تشيلى هوت دوج - تحميص الفول السودانى بقشره - العاشوراء - البان سويسرا = الفوندو السويسرى - تقشير الرمان بلحظة - التورتة بطريقتى - كيكة زبادى 7 بيضات وكوب زبادى صفحة 46 - بامية بالخضرة - جدول مواسم الخضر - تقديم الفاكهة باشيك الطرق ومنعا للتهدير - صدور بانية بالجبنة وعيش بالثوم - بيتزا هت بطريقتى روعة - صلصة جاهزة للبيتزا ب 8 جنيهات البرطمان - لتخفيف دسم شوربة الضانى - ليمون معصفر روعة بدون سلق - زيتون اخضر مخلل بدون نقع ولا تشقيق الزيتون صفحة 45 - تقديم الملكة المانجو - تزيين التورتات - المحشى الصيامى - سلطة الطحينة - سمك فيلية روعة - طريقة امنه ورخيصة جدا لمنع طرطشة الزيت عند القلى - قشر الجمبرى وطريقتين للاستفاده منه - محلات السمك المشوى رسمى وظريف - الة تقطيع خضار السلطة ماجيك كوبر -رويال هاوس - امام الميريلاند صفحة 44 - بطاطس محشية باللحمة المفرومة والجبن بالفرن -انواع من البطاطس المشوية والمقلية - مسقعة صيامى بالخل والثوم من غير لحم - صنفين كبدة من كيلو الكبدة - كيكة الشيكولاتة بالزبدة ومغطاة بصوص الشيكولاتة - كفتة التونة "صيامي" - اصابع السمك "صيامي" صفحة 43 - ارز بلبن اروع من صابر - تجميع طرق الكنافة - اطباق منوعة من الفول المدمس - صينية بطاطس بالفراخ اسهل والذ بدون سلق للفراخ - صينية جلاش باللحمة المفرومة فى الفرن - انواع من الاومليت - كيكة الشيكولاتة بالزبدة ومغطاة بصوص الشيكولاتة - البسبوسة سادة وبالقشطة - بيض اسكتلندى جميل جدا - بلح الشام صفحة 42 - قمر الدين عصير - الكنافة بالكريمة - سينابون - تعليمات للكيك بصفة عامة - الكنافة بالمانجو - قطايف بالكريمة والفستق - قطايف بالنوتلا - قطايف بالقشطة - بطاطس محشية عصاج - بقلاوة عش البلبل صفحة 41 - فطير الملاك بالزيت - تريكات المحشى بالفرن فى صينية -النعناع وتنشيفة -بسطرمة ببيض عادى واومليت - الخروب - الكركدية - فطائر جبنة بالنعناع المنعنع - لازانيا - لقمة القاضى - كريب الفطارى كريب نوتلا صفحة 40 - شوربة خضار روعة بتريكاتى - الفول بالصلصة والثوم والخل - الفسيخ - الرنجة - بيض ملون لشم النسيم - السردين - الانشوجة - البصل الاخضر - الترمس - الليمون صفحة 39 - حمص الشام طريقة جديدة اروع -ريجيم د نانسى - النىء فى نىء - تنبيهات ريجيم - السلطة الخضراء نايسر اند دايسر -بليلة -الكريب صيامى وفطارى -تورتة جيلى روعة - مهم جدا جدا لكل متبعى الريجيم - كالورى كل الحاجات - ريجيم صيامى صفحة 38 - تريكاتى ل بط روعة بدون زفارة (مسلوق ) - كيكة برتقال صيامى بالصوص - كشك مقلى بالبيض - الدقة المصرية المحوجة - كفتة بطاطس مقلية رائعة - بسيمة صيامى - الكرنب الاحمر -سلق الكرنب العادى وحشوة محشى -تريكات الملوخية الناشفة - طعمية بيتى روعة صفحة 37 - كورن دوج - كيكة الشيكولاتة - كيكة البرتقال - تقطيع كرنب الكول سلو فيديو - الكول سلو كتابة وفيديو - كنتاكى بالضبط - صدور فراخ مقرمشة احلى من كنتاكى - شوية افكار للفراولة (12 فكرة ) - كيكة الفراولة صفحة 36 - صينية بطاطس بورية باللحمة المفرومة - عدس بجبة بطريقتى خفيف ورائع - اكثر من طبخة لحمة مسبكة - تريكات الوفلز waffles - تشيكن بوب كورن مقلى مقرمش اروع من كنتاكى - فيديو هام لمحبى القطايف - تريكاتى لكيكة الزبادى صينية 26 صفحة 35 - باذنجان مقلى مقرمش بدون ما يشرب زيت - شيبسى بالشطة واليمون كمان بالكاتشاب - تشيكن بوب كورن - الة تقطيع السلطة و الشيبسى نايسر اند دايسر - بطاطس فريسكاس المقرمشة التى تقدم فى كوك دور - قرنبيط بالطماطم - البطاطس المقرمشة بالبابريكا - البطاطا المشوية فى الفرن - الفول المدمس بكل مستلزماته - اللوبيا المدمسة صفحة 34 - كاليمارى مقرمقش روعة - تخليل اللفت - ديسمبر - حلويات المولد من صنع ايديكى السمسمية - الحمصية - الفولية او البندقية او اللوزية - الجوزية - المشبك فى المنزل - شكلمة جوز الهند - النوجا بالمكسرات - عمل الفولية والحمصية والسمسمية والفستقية واللوزية صفحة 33 -نجرسكو بالفراخ - ارز بدبس الرمان الاسود - اومليت بالجبنة الرومى والزيتون والفلفل الحامى - سمك فيلية بطريقة جديدة جميل جدا - الترمس - لب عباد الشمس وطريقة تحميص كل انواع اللب تسالى بدون زيادة فى الوزن - الخضار النىء فى نىء بطعم خرافى ومقادير هتعجبكم - ارز مفلفل ريجيم - مكرونة بالتونة بتريكاتى الخاصة - طريقة جميلة جدا للجمبرى المقلى المقرمش صفحة 32 -سلق اللحم الضانى - الاسباجتى بطريقتى - تركيبة كنتاكي السرية - العيش الفينو - جبلى بالموز - فشار بالمنزل عدة نكهات - مكعبات مرقة دجاج من صنع ايديكى رووووووووووووووعة - روووووووووووووووووعة اسهل طريقة لتفصيص الرمان - فيديو - العاشوراء - صفحة 31 - طبق مشــــويات ضانى - اللحمة الضانى بالفرن -طاجن بامية باللحمة الضاني -شوى الضان بطريقة سهلة -ديك رومى محشى فريك بالفرن بدون سلق - طريقة هبة عريان بالحقن للرومى - طاجن سمك بالفريك صفحة 30 - القلقاس وتريكاتة على طريقتى - · لازانيا - البـــــــاســـــــــتـــــــا الايطاليه -الـــدجـــــاج الـــمـــتــــبـــل بالـــبـــهــــارات الايـــطــــالــــيــــه مــع الــفـــيـــتــــوتـــشـــيـــنـــى - الدوريتوس “Doritos” فى المنزل بوصفة بسيطة وسهلة - طريقتى بكباب الحلة - مكرونة بالصلصة البيضاء - طريقة تحويل الزبدة الى سمن صفحة 29 -بطاطس مشوية بقشرها فى الفرن - بطاطس ودجز مشوية فى الفرن - السبيط المقلى المقرمش - طريقة جميلة ل لسان العصفور - دجاج تكا - كفتة الارز على طريقتى روعة ... كفتة داود باشا - اللانشون لحم - أحلي لانشون فراخ.........في المنزل - خلطة روعة للبانية من الصديقة عبير فوزى - البــــــــــــط المسلـــــــــــــوق صفحة 28 - شطيطة الفلفل الحار -خضار نى ف نى بطريقتى - ارز مفلفل باقل زيت او سمنة - ورق عنب مكعبات لمن يحب تجربته - ملوخية ناشفة روعة بطريقتى - شوربة البصل - بطاطس مشوية بالفرن بالبقدونس والشبت والبصل والثوم - الة تقطيع الخضر مع فيديو نايسر اند دايسر صفحة 27 -محشى ورق العنب -اسرع والذ طريقة ل ليمون منعش - جبنة بطماطم وفلفل حامى وليمون - لمحبى السلطة الخضراء نايسر دايسر - اسهل واروع فراخ بالزعتر وحلقات البصل ومربعات الطماطم فى الفرن - مكسرات مع السودانى - مكرونة بالتونة والفلفل الاخضر والالوان صفحة 26 - فطير بالسكر - صينية البطاطس مربعات - تمر هندى - دماسة الفول الكهربائية - شيتوس - اطباق من الفول المدمس صفحة 25 - فرم الثوم للتخزين سنة كاملة - جل مطهر ومنظف رائحتة فوق الروعة - افكار روعة للفراولة - بطاطس منفوخة روعة - كفتة لحم فى الفرن - حواوشى بالفول صويا صيامى - كول سلو باسهل طريقة - بيتزا هت -بامية ويكا صفحة 24 - عمل الـ"كاتشاب" بخطوات بسيطة ومواد طبيعية: - عدس اصفر - لكل انواع المشاوى والبانية حتى الديك الرومى تتبيلة واحدة - القلقاس بالخضرة - بطة محشية فريك - اختراع للمحاشى - كفتة البطاطس الصيامي - كفتة داود باشا صيامى - كفتة العدس الصيامي - ملوخية روعة لا تسقط ومضبوطة صفحة 23 - مخلل خيار وفلفل حامى - مخلل الزيتون الاخضر -الكريم كراميل - الارز المعمر روعة - قرنبيط مقلى بدون بيض - كيكة الشيكولاتة الصيامى - صنع حلوي المولد بيديك - الديك الرومي بالفرن - طريقة تقديم وتقطيع الديك الرومى -جمبري مشوي علي الفحم صفحة 22 - عدة طرق للضانى - الكفتة المشوية كالحاتى روعة وسهلة جدا - الذ كباب : الطريقة المثلى للشواء - فراخ مشوية بالفرن بطريقة جديدة - مكرونة اسباجتى بالسوسيس - افكار للساندوتشات - مكرونه بالسوسيس والخضروات والكريمه - شاورما الفراخ روووووعة - اضلاع لحم الغنم بالبطاطس بالفرن بطريقة مبتكرة صفحة 21 - كشك الماظ روعة - رقاق روعة باللحمة المفرومة - الشيتوس في البيت - سلطة الرنجة - صينيه سردين فى الفرن - كفتة السمك اللذيذه - كفته الجمبرى بالطريقه المصرية - طرق مبتكرة فى عشق المانجو وتقديمة - الفتة المصرى - تريكات خاصة - السبيط المقلى المقرمش صفحة 20 - جلاش اصايع باللحمة المفرومة - المكرونة باشاميل بطريقتى - اكثر من طريقة ل عمل كبدة لذيذة - مسقعة صيامى من غير لحم مفروم - Susis Mexican - سوسيس مكسيكي - بطاطس مشويه - فول بالسجق - شوربة سى فود - فواكة البحر - فاهيتا الدجاج بطريقة سهلة - طرق مبتكرة لتمر رمضان صفحة 19 - سلطة سيزر - صينية خضار سوتيه بالفرن - صينية جمبرى بقشرة رووووووووووووووووووووووعة - ارز السمك روووووعة بطريقتى - حمام بالفريك بطريقتى - طاجن الكبد والقوانص - البفتيك - المحشى - البطاطس المحمرة - فول نابت روووووووووووعة صفحة 18 - كفتة الارز على طريقتى روعة - كفتة داود باشا - تقديم الفاكهة باشيك وارقى الطرق - ميلك شيك فراولة - تريكات الكشرى - تريكات الحواوشى - باذنجان مخلل - البطاطس المنفوخه لذيذه - مخلل ليمون معصفر - شاورما لحمة روعة ياريت تجربوها - ثومية الشاورما صفحة 17 - صدور فراخ مقرمشة احلى من كنتاكى - بالفراخ كاملة : كنتاكى بالضبط - كول سلو - فول بالطماطم المصري - الكبدة - كبدة محمرة - شياطة الارز - الارز المفلفل - الحلبسه (حمص الشام - صينيه سردين فى الفرن صفحة 16 - تريكات المحشى - مسقعة صيامى - شاورما المشروم - حواوشى المشروم نباتى - باذنجان مخلل - جلاش اصايع باللحمة المفرومة - القطايف - الكنافة بالكريمة - شوربة الكريمة بالفراخ - البصارة = ======= [/COLOR][/SIZE][/B] [COLOR="Black"][CENTER] [IMG]http://files.arabchurch.com/upload/images2012/8713734806.jpg[/IMG] [/CENTER] [SIZE="5"] نييجى بقى للكلام المهم كنافة وجلاش وبسبوسة بالقشدة نصف كيلو كنافة او جلاش او بسبوسة القشدة ستاندر كوب واحد كبير لبن 2 ملعقة كبيرة نشا نصف كوب قشدة لا اضع سكر على مهلبية القشدة لانه بيصفرها ولضبط السكر تذاب النشا فى اللبن ويرفع على النار حتى يتخن ويضاف له القشدة عند فرد القشدة ابعدى عن الحواف الشراب ستاندر كوب ونصف سكر على كوب ماء مغلى مع عصير نصف ليمونة اهم حاجة يعقد حتى النقطة المكورة ماعدا البسبوسة شرابها بدون ليمون ولا عقد - الجلاش يفرد ويدهن بالسمن حتى منتصف الكمية ويوضع القشدة ثم باقى كمية الجلاش - الكنافة كوب سمنة سايحة لمدة دقيقة على النار تفرك بالكنافة وترص بصينية نصف الكمية ثم قشدة ثم نصف الكمية - البسبوسة تفرك نصف كوب سمنه على ال 2 كوب سميذ بسبوسة مع كوب سكر ويوضع نصف البسبوسة ثم قشدة ثم نصف البسبوسة الاخر = =[/SIZE][/COLOR] [/QUOTE]
التحقق
رد
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
للعزاب والعازبات حصريا.. asmicheal
أعلى