الرئيسية
المنتديات
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
الكتاب المقدس
الكتاب المقدس
البحث في الكتاب المقدس
تفاسير الكتاب المقدس
الرد على الشبهات الوهمية
قواميس الكتاب المقدس
آيات الكتاب المقدس
ما الجديد
المشاركات الجديدة
آخر النشاطات
الأعضاء
الزوار الحاليين
مكتبة الترانيم
إسأل
تسجيل الدخول
تسجيل
ما الجديد
البحث
البحث
بحث بالعناوين فقط
بواسطة:
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
قائمة
تسجيل الدخول
تسجيل
Install the app
تثبيت
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
للعزاب والعازبات حصريا.. asmicheal
تم تعطيل الجافا سكربت. للحصول على تجربة أفضل، الرجاء تمكين الجافا سكربت في المتصفح الخاص بك قبل المتابعة.
أنت تستخدم أحد المتصفحات القديمة. قد لا يتم عرض هذا الموقع أو المواقع الأخرى بشكل صحيح.
يجب عليك ترقية متصفحك أو استخدام
أحد المتصفحات البديلة
.
الرد على الموضوع
الرسالة
[QUOTE="asmicheal, post: 3730926, member: 74340"] [COLOR="Black"][CENTER] [IMG]http://files.arabchurch.com/upload/images2012/9194470420.jpg[/IMG] [/CENTER] [SIZE="5"] نييجى بقى للكلام المهم كنت بعمل الطعمية اما معجنة او بتتحرق بسرعة وبعد عدة تجارب وصلت لطعمية روعة اكتشفت ان الشبت بيسود الطعمية ان الخضرة لازم تتضبط زى ما هقول لكم ان الفرم بتاعها هو اساس هشاشتها وروعتها بصوا يا ستات المقادير كيلو فول مجروش حزمة كسبرة خضراء 2 العروق ال خضراء لاثنين كرات اجنبى (تشيلى الراس البيضاء للشوربات وتستخدمى الاخضر فقط) 1 بصلة كبيرة 1 ملعقةصغيرة ثوم مفرى 3 ملعقة كبيرة كزبرة ناشفة ملح وشطة بشر حباية جوزة الطيب فيه تريكة هنا بجمد ورق الكرات المقطع فى كيس واجمد الكزبرة المقطعة فى كيس وهما مثلجين بفرمهم بالكويكى او الكبة بيطلع بودرة جميلة بس تخللى بالك ما يكونش متكتل بيبقى ورق مثلج مفرود الطريقة - تبلى الفول المجروش من بليل - تفرمى بالمفرمة الفول لوحدة -تقطعى البصلة الخضر الكسبرة والكرات صغير حتى لا تضايق المفرمة - تفرمى مرة تانية الفول مع الخضرة والبصلة وملعقة الثوم - تفرمى مرة ثالثة المفرمة افضل - اللون بيكون اخضر فاتح ليبان طعم الفول دة الللى بيميز الطعمية البيتى -يمكن حفظها بالفريزر حسب الاكلات انا بقسم الكيلو على 4 اكلات - تسخنى الزيت تقلى الطعمية وممكن تضعى سمسم خفيف على كل دائرة طعمية الف هنا الصورة من النت بتبقى نفس شكلها بس بعمل الاقراص صغيرة بتتطلع نافشة ومستوية احلى ملحوظة مهمة هشاشة الطعمية ترجع الى الطحن الصح ولو شطار وتحتكم بتاع طعمية يطحنها لكم بس بمكونات المقادير اللى وضعاها بتطلع تحفة لو مش تقدروا و عايزنها زى الجاهزة اللى بتشتريها من برة عجينة جاهز هتيجى تضربيها فى الكيتشن او مضرب كهرباء شوية لحد ما تبقى زى الكريمة =[/SIZE][/COLOR] [/QUOTE]
التحقق
رد
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
للعزاب والعازبات حصريا.. asmicheal
أعلى