الرئيسية
المنتديات
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
الكتاب المقدس
الكتاب المقدس
البحث في الكتاب المقدس
تفاسير الكتاب المقدس
الرد على الشبهات الوهمية
قواميس الكتاب المقدس
آيات الكتاب المقدس
ما الجديد
المشاركات الجديدة
آخر النشاطات
الأعضاء
الزوار الحاليين
مكتبة الترانيم
إسأل
تسجيل الدخول
تسجيل
ما الجديد
البحث
البحث
بحث بالعناوين فقط
بواسطة:
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
قائمة
تسجيل الدخول
تسجيل
Install the app
تثبيت
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
للعزاب والعازبات حصريا.. asmicheal
تم تعطيل الجافا سكربت. للحصول على تجربة أفضل، الرجاء تمكين الجافا سكربت في المتصفح الخاص بك قبل المتابعة.
أنت تستخدم أحد المتصفحات القديمة. قد لا يتم عرض هذا الموقع أو المواقع الأخرى بشكل صحيح.
يجب عليك ترقية متصفحك أو استخدام
أحد المتصفحات البديلة
.
الرد على الموضوع
الرسالة
[QUOTE="asmicheal, post: 3716595, member: 74340"] [COLOR="Black"][CENTER] [B]حقن الديك الرومى للشوى[/B] [IMG]http://files.arabchurch.com/upload/images2012/8421464967.jpg[/IMG] [/CENTER] [SIZE="5"] روعة الروعة : Heba Erian أغسلىى الديك بالملح والليمون والخل أو ينقع فيهم حتى تجهيز. الاتى بصله كبيره مبشورة مع ملح. وفلفل لمونه كبيره وطماطم كبيره وثوم يوضع جميعا فى كبة ويفرم معا حتى يصبح سائل يصفى فى شاشه جيدا ويأخذ السائل ويوضع فى سرنجه اى حقنة كبيره وتبدأ فى حقن الصدر جيدا. ثم الوراك. ليه لأن لحم الصدر لا يصله الملح وبيكون ناشف. والكل بي فضل الوراك وهاتى الخليط المتبقى فى الشاشه وضعى جزء منه فى بطن الديك مع الحشو والنص الآخر ضيفى له قطعه زبده وضعيه بين لحم الصدر والجلد احشيه حسب الرغبه وغطيه داخليه الفرن ولاحظى قرب السوه ضعى على الصدر زبده مع ملعقة صلصه احزرى من دهنه بالزيت منن البدايه لأنه بينشف أو استخدام الزيت لأن الزيت بينشف لحمه اكتر واي ريت نقطع بطاطس مكعبات مع جزر آخر عشر دقايق ويضافوا حوليه فى الصينيه الزيت بينشف اى حاجه تدخل الفرن وخصوصا لو قعدت مده طويله زى الديك قرب الربع. ساعة الاخيره. فرشه سمنة أو زبده هتخليه طرى ولحم الصدر يبقى فصوص تحفه = =[/SIZE][/COLOR] [/QUOTE]
التحقق
رد
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
للعزاب والعازبات حصريا.. asmicheal
أعلى