الرئيسية
المنتديات
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
الكتاب المقدس
الكتاب المقدس
البحث في الكتاب المقدس
تفاسير الكتاب المقدس
الرد على الشبهات الوهمية
قواميس الكتاب المقدس
آيات الكتاب المقدس
ما الجديد
المشاركات الجديدة
آخر النشاطات
الأعضاء
الزوار الحاليين
مكتبة الترانيم
إسأل
تسجيل الدخول
تسجيل
ما الجديد
البحث
البحث
بحث بالعناوين فقط
بواسطة:
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
قائمة
تسجيل الدخول
تسجيل
Install the app
تثبيت
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
للعزاب والعازبات حصريا.. asmicheal
تم تعطيل الجافا سكربت. للحصول على تجربة أفضل، الرجاء تمكين الجافا سكربت في المتصفح الخاص بك قبل المتابعة.
الرد على الموضوع
الرسالة
[QUOTE="asmicheal, post: 3650315, member: 74340"] [SIZE=7][/SIZE] [CENTER][SIZE=7][/SIZE][/CENTER] [SIZE=7]فراخ مشوية فى الفرن[/SIZE] [CENTER][SIZE=7][/SIZE][/CENTER] [SIZE=7][/SIZE] [CENTER][SIZE=7][COLOR=Black][IMG]http://files.arabchurch.com/upload/images2012/8354951599.jpg[/IMG][/COLOR][/SIZE][/CENTER] [SIZE=7][/SIZE] [CENTER][SIZE=7][/SIZE][/CENTER] [SIZE=7] [COLOR=Black]التتش المطبخى طلعت اروع من الصورة وردية اكتر بس باستخدام الكاتشاب مع الصلصة مع ربع ملعقة عسل نحل والفراخ تكون كبيرة شوية 1300 جرام وبها دهونها - فراخ مشوية بالفرن المقادير - فرخة مقطعة 8 اجزاء او 4 كما تحبى -2 كوب زبادى - 2 بصلة و ربع ملعقة ثوم -ملعقة خل عصير ليمونتين -ملح وفلفل وبشر جوزة طيب للوجة قبل الشوى -ملعقة كبيرة كاتشاب - ربع معلقة صغيرة عسل نحل الطريقة - اضربى ال 2 زبادى مع البصلة مع الملح والفلفل وبشر جوزة الطيب وملعقة الخل وعصير ليمونتين فى الخلاط او التربو براون - انقعى الفرخة بعد تغريزها حتى العظام فى الخليط السابق 6 ساعات او من الليل للصبح - قبل الشوى صفى الفراخ وادهنيها بملعقة الكاتشاب وربع ملعقة العسل الابيض - بصى الخدعة الروعة هنا -تسخنى الفرن ل 350 درجة -شبكة شواية الفحم او شبكة الفرن تدهنيها بالزيت - تضعيها على صينية مملوءة لنصفها ماء مغلى مهمة جدا حتى لا تحترق الفراخ - تضعى ارباع الفراخ فوق الشواية (على الشواية مش على المية ) -تتركيها بالفرن حوالى نصف الى ساعة هتطلع روعة وجربى --------------- على فكرة انا بقطع الفرخة ارباع بس بعمل بكل ربع 3 تشريحة بالسكينة تصل للعظم لضمان جودة السواء = فية خدعة كمان لرائحة شوى الفحم بعد تمام الشوى تضعى الفراخ المشوية كلها بصينية او وهى على الشواية بوسط الفراخ وضع قطعة مزدوجة فويل تضعى ملعقة زيت وتوهجى فحمة متوسطة وتضعيها بالزيت وتغطى الصينية البخار الكثيف الطالع هيصبغ الفراخ برائحة الشوى تماما =[/COLOR] [/SIZE] [/QUOTE]
التحقق
رد
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
للعزاب والعازبات حصريا.. asmicheal
أعلى