الرئيسية
المنتديات
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
الكتاب المقدس
الكتاب المقدس
البحث في الكتاب المقدس
تفاسير الكتاب المقدس
الرد على الشبهات الوهمية
قواميس الكتاب المقدس
آيات الكتاب المقدس
ما الجديد
المشاركات الجديدة
آخر النشاطات
الأعضاء
الزوار الحاليين
مكتبة الترانيم
إسأل
تسجيل الدخول
تسجيل
ما الجديد
البحث
البحث
بحث بالعناوين فقط
بواسطة:
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
قائمة
تسجيل الدخول
تسجيل
Install the app
تثبيت
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
للعزاب والعازبات حصريا.. asmicheal
تم تعطيل الجافا سكربت. للحصول على تجربة أفضل، الرجاء تمكين الجافا سكربت في المتصفح الخاص بك قبل المتابعة.
أنت تستخدم أحد المتصفحات القديمة. قد لا يتم عرض هذا الموقع أو المواقع الأخرى بشكل صحيح.
يجب عليك ترقية متصفحك أو استخدام
أحد المتصفحات البديلة
.
الرد على الموضوع
الرسالة
[QUOTE="asmicheal, post: 3647625, member: 74340"] [COLOR="Black"][CENTER] [IMG]http://files.arabchurch.com/upload/images2012/508230156.jpg[/IMG] [/CENTER] [SIZE="5"] التتش المطبخى :طبعا هنزل لكم افكار مبتكرة للضان لكن افضل الضان فى الشوى والشاورما وصينية الرقاق باللحم المفروم واللية للفرم مع اللحم لمحشى ورق العنب من كام يوم تحديا الثلاثاء جربت يا جماعة طريقة روعة روعة فى السبيط السبيط المقلى المقرمش المقادير: كيلو سبيط متنظف كويس نص كوب خل دقيق و زيت للقلى التتبيلة: ثلاث فصوص ثوم مفروم م ملح م كمون م بهارات نص م شطة ليمونة و اربع ملاعق خل م ك دقيق الطريقة بتقطعى السبيط الحجم اللى يناسبك و تنقعيه فى ماية و نص كوباية الخل لمدة ساعة ل ساعتين…… الخطوة دى مهمة لسببين اولهم الخل بيعمل على ازالة رائحة الزفارة و كمان بيعمل على سويي السبيط فا ميكونش جامد و انتى بتكاليه التتبيله لازم يعود فيها مش اقل من ساعتين….. بتحضرى الخلطة بتعتك م ملح نص م شطة م كمون م بهارات و ليمونة و 4 ملاعق الخل و اهم حاجة 3 فصوص التوم المفرومين بتقلبى المكونات مع بعض و تحطى السبيط و تسيبيهم على الاقل ساعتين و يفضل اكتر من ساعتين قبل القلى وقت القلى بتحضرى طبق فيه الدقيق و تاخدى واحدة واحدة تحطيها فى الدقيق نصيحة امل اتركية جاهز للقلى لمدة نصف ساعة بالثلاجة او ربع ساعة بالفريزر لو مستعجلة ليثبت علية الدقيق ولا ينفصل وقت القلى يقلى فى زيت غزير يغطية ويكون الزيت ساخن يستحب تغطية الإناء عشان بتترقع أثناء القلي صفييه و قدمييه و بالهنا و الشفا طلع فعلا زى الصورة دية الصورة والوصفة مسموعة ومجربة من النت السبيط الفطارى بالبيض والبقسماط بتقطعى السبيط الحجم اللى يناسبك و تنقعيه فى ماية و نص كوباية الخل لمدة ساعة ل ساعتين…… الخطوة دى مهمة لسببين اولهم الخل بيعمل على ازالة رائحة الزفارة و كمان بيعمل على سويي السبيط فا ميكونش جامد و انتى بتكاليه التتبيله لازم يعود فيها مش اقل من ساعتين….. في وعاء الخلاط الكهربائي نضع الملح والفلفل والكمون والليمون والثوم واخلطهم. في وعاء عميق نضع المكونات السابقة ونضيف شرائح السبيط بالخليط. ثم نتبله بالدقيق. نخلط اللبن والبيض ونضع فيه شرائح السبيط ثم نضعها في البقسماط نقليها في زيت غزير ساخن ثم قدميها. =[/SIZE] =[/COLOR] [/QUOTE]
التحقق
رد
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
للعزاب والعازبات حصريا.. asmicheal
أعلى