الرئيسية
المنتديات
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
الكتاب المقدس
الكتاب المقدس
البحث في الكتاب المقدس
تفاسير الكتاب المقدس
الرد على الشبهات الوهمية
قواميس الكتاب المقدس
آيات الكتاب المقدس
ما الجديد
المشاركات الجديدة
آخر النشاطات
الأعضاء
الزوار الحاليين
مكتبة الترانيم
إسأل
تسجيل الدخول
تسجيل
ما الجديد
البحث
البحث
بحث بالعناوين فقط
بواسطة:
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
قائمة
تسجيل الدخول
تسجيل
Install the app
تثبيت
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
للعزاب والعازبات حصريا.. asmicheal
تم تعطيل الجافا سكربت. للحصول على تجربة أفضل، الرجاء تمكين الجافا سكربت في المتصفح الخاص بك قبل المتابعة.
أنت تستخدم أحد المتصفحات القديمة. قد لا يتم عرض هذا الموقع أو المواقع الأخرى بشكل صحيح.
يجب عليك ترقية متصفحك أو استخدام
أحد المتصفحات البديلة
.
الرد على الموضوع
الرسالة
[QUOTE="asmicheal, post: 3628344, member: 74340"] [COLOR="Black"][CENTER] [IMG]http://files.arabchurch.com/upload/images2012/1654145037.jpg[/IMG] [/CENTER] [SIZE="5"] صينية جمبرى بقشرة رووووووووووووووووووووووعة المقادير كيلو جمبري وسط كبير لو عايزة جامبو مافيش مانع يعني (اهم حاجة انه يكون حاجة محترمة كده مش اللي بيصتادوا بيه ده) 2بصلة كبيرة مقطعة حلقات طماطم كبيرة مقطعة مكعبات صغييييرة فلفل رومي كبيرة مقطعة مكعبات صغيييرة ملعقة صغيرة ثوم مهروس ملح فلفل نصف ملعقة صغيرة كمون اقل من نصف ملعقة صغيرة زعتر ورق لورا - 4 حبات حبهان عصير ليمون شوية زيت شوية كرفس مقطع حوالى معلقتين كبار الطريقة المفروض انت بتقولي للراجل ينظفلك ضهر الجمبري زي الشاطرة كده تجيي الجمبري من ظهره و بمقص صغير تقصي القشر من الراس للذيل (ماتقصيش الذيل طبعا) و تشرطي شرطة بالسكين بالراحة في مكان االعمود الفقري بتاع الجمبري في لحم الجمبري نفسه (طبعا هو مالوش عمود فقري بس انا بحاول اوضحلك الصورة) هتلاقي زي عرق كده هو ده امعاء الجمبري شيلية طبعا هتلاقي في راس الجمبري مادة كده لونها اصفر او برتقالي اوووعي تشيليها بيقولوا عليها البطروخ بتاع الجمبري و هي اللي فيها الفايدة كلها و تنقعي الجمبري في ماية فيها دقيق و ملح و ليمون (بس كتري الليمون) و تسيبيه شوي علشان الزفارة (10 دقائق مثلا) انا كده ماقشرتش الجمبري الصينية ديه بتكون احلي كده طبعا ممكن تستخدمي المقشر مافيش مشكلة نحط كل الحاجات الحلوة اللي عملناها في المقادير ديه مع الجمبري في صينية او طاسة كبيرة و نقلب كويس و نحطها علي البوتاجاز من فوق (مش محتاج فرن لانه مش بيخد وقت) ولالالالالالالالالا تغطيها و كل فترة تقلبي هينزل مايته كلها و بعدين يشربها و كده خلاص نكون خلصنا التسوية مابتكملش ربع ساعة ممكن طبعا يتاكل كده من الصينية انا بعمل معاة ارز سمك (لو حد عاوز طريقة الارز يقول ) ممكن من غير رز خااالص و جنبه سلطات و خلاص و بالهنا و الشفا ملحوظة صغننة علي جنب ممكن لو عايزاه مشوي يبقي الخلطة ديه ممكن نستخدمها كتتبيلة تسيبيه فيها نصف ساعة مثلا و بعدين تشوحيه في طاسة علي النار او علي الشواية = [/SIZE][/COLOR] [/QUOTE]
التحقق
رد
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
للعزاب والعازبات حصريا.. asmicheal
أعلى