المكونات :
صدور فراخ
بقدونس مفروم
50 ج جبنة موزاريلا
20 ج كريمة لبانى
2 بصلة مفرومة
200 ج مشروم
100 ج دقيق
ملح وفلفل
الطريقة :
نفتح الصدر نصفين ممسوكين مع بعض ونتبلهم بملح وفلفل
نضع زيت فى مقلاية ونشوح البصلة والمشروم
وزعتر وملح وفلفل لمدة ثوانى ثم نضع الجبنة الموزاريلا
المبشورة ونقلبهم تقليبتين ونتركها لما تبرد
نضع من الحشو داخل كل صدر ونلفه كويس ثم نضعه
فى الدقيق ثم نشوحه فى الزيت لحد ما يدخل فى السوى
ثم نضع حتة ذبدة على كل رول فراخ وندخلها الفرن لحد ماتستوى وتحمر
وبالهنا والشفا .