الرئيسية
المنتديات
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
الكتاب المقدس
الكتاب المقدس
البحث في الكتاب المقدس
تفاسير الكتاب المقدس
الرد على الشبهات الوهمية
قواميس الكتاب المقدس
آيات الكتاب المقدس
ما الجديد
المشاركات الجديدة
آخر النشاطات
الأعضاء
الزوار الحاليين
مكتبة الترانيم
إسأل
تسجيل الدخول
تسجيل
ما الجديد
البحث
البحث
بحث بالعناوين فقط
بواسطة:
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
قائمة
تسجيل الدخول
تسجيل
Install the app
تثبيت
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
شوية اسرار مطبخية من asmicheal
تم تعطيل الجافا سكربت. للحصول على تجربة أفضل، الرجاء تمكين الجافا سكربت في المتصفح الخاص بك قبل المتابعة.
أنت تستخدم أحد المتصفحات القديمة. قد لا يتم عرض هذا الموقع أو المواقع الأخرى بشكل صحيح.
يجب عليك ترقية متصفحك أو استخدام
أحد المتصفحات البديلة
.
الرد على الموضوع
الرسالة
[QUOTE="zezza, post: 1971055, member: 44427"] [size="3"][color="darkorange"]جوعتينى يا ايمى انا بعشق القلقاس بمووووووووووووووووووووووت فيه بعمله بطريقة شبه بتاعتك بس الفرق انى بعد ما بحمر التومة احط لها السلق و البقدوس و مش بحط شبت و اسيبهم طبعا لحد ما ينشفه شوية اهم حاجة فى القلقاس الشوربة اللى بيبقى فيها لازم تبقى رايقة و مش منشية + بالنسبة للبفتيك اقولك انا على سرى بعد ما تحطيه فى البيض و الدقيق بجيب كورن فلكس و اطحنه على خفيف و اخلطه مع البقسماط و شوية دقيق درة بيبقى روعة بعد ما يتقلى بيبقى مقرمش اوى و شكله حلو كتييييير و بعمل نفس الطريقة مع الفراح المقرمشة و برضه السمك الفليه بقليه بالكورن فليكس [/color][/size] [size="4"][color="magenta"][/color][/size] [size="3"][color="darkorange"]مظبوط بيبقى ناعم جداااا و ابيض كمان فى كارفور 3 بسعر اتنين ههههههههه ماما بتحب العرض ده[/color][/size] :) [/QUOTE]
التحقق
رد
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
شوية اسرار مطبخية من asmicheal
أعلى