الرئيسية
المنتديات
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
الكتاب المقدس
الكتاب المقدس
الترجمة اليسوعية
البحث في الكتاب المقدس
تفاسير الكتاب المقدس
الرد على الشبهات الوهمية
قواميس الكتاب المقدس
آيات الكتاب المقدس
آيات من الكتاب المقدس عن تعويضات الله
آيات من الكتاب المقدس عن وجود الله معنا
آيات من الكتاب المقدس عن المولود الجديد
آيات من الكتاب المقدس عن أعياد الميلاد
آيات من الكتاب المقدس عن بداية سنة جديدة
كلمات الترانيم
أسئلة ومسابقات مسيحية
أسئلة وأجوبة في الكتاب المقدس العهد الجديد
أسئلة مسيحية واجابتها للرحلات
مسابقة أعمال الرسل واجابتها
أسئلة دينية مسيحية واجابتها للكبار
تسجيل الدخول
تسجيل
ما الجديد
البحث
البحث
بحث بالعناوين فقط
بواسطة:
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
قائمة
تسجيل الدخول
تسجيل
Install the app
تثبيت
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
جلاشكوا
تم تعطيل الجافا سكربت. للحصول على تجربة أفضل، الرجاء تمكين الجافا سكربت في المتصفح الخاص بك قبل المتابعة.
أنت تستخدم أحد المتصفحات القديمة. قد لا يتم عرض هذا الموقع أو المواقع الأخرى بشكل صحيح.
يجب عليك ترقية متصفحك أو استخدام
أحد المتصفحات البديلة
.
الرد على الموضوع
الرسالة
[QUOTE="tina_tina, post: 121707, member: 2962"] [SIZE=3][COLOR=darkred]اهلا ومرحبا بيكم فى يوم جديد من اسرار تينا[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkred]باين على السلطة مش عجباكم بس بجد جميلة اوى[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkred]المهم النهاردة هقدم لكم حاجة خفيفة كده[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkred]يارب تعجبكم[/COLOR][/SIZE] [CENTER][SIZE=5][COLOR=red]جلاش باللحمة المفرومة[/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=red]هيعجبكم[/COLOR][/SIZE][/CENTER] [RIGHT][SIZE=3][COLOR=navy]المكونات[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=navy]لفة جلاش حوالى نص كيلو[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=navy]لحمة مفرمة معصجة حسب الحاجة(يعنى اقل من النص بشوية)وطبعا عارفين المعصجة ازاى[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=navy]كوب لبن دافى - بيضة[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=navy]سمن [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=navy]توابل (ملح -فلفل اسود)[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=navy][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3]1- الاول هنجيب الصينيةوندهنها كويس بالسمنة [/SIZE] [SIZE=3]2- ونجيب الجلاش ونبتدى نجيب ورقة ورقة ونحطها فى الصينية وما بين كل ورقتين تلاتة ندهن شوية سمنة لغاية نص الجلاش[/SIZE] [SIZE=3]3- وبعدين نجيب المفروم ونرصة فى الصيبية على الجلاش[/SIZE] [SIZE=3]ونكرر عملية الجلاش مرة اخرى[/SIZE] [SIZE=3]وبعدين نقطع الجلاش الى مربعات كبيرة شوية[/SIZE] [SIZE=3]4- نجيب البيضة ونضربها مويس ونحط عليها شويه الملح والفلفل ونحطها بعد كده على كوب اللبن[/SIZE] [SIZE=3]ونضربهم كويس ببعض[/SIZE] [SIZE=3]5- نصب كوب اللبن على الصينية بالتساوى لغاية ما الصينية تشرب اللبن ولو احتاجت زيادة ممكن نزودها[/SIZE] [SIZE=3]ونتركها لمده ربع ساعة كده لغاية ما الفرن يسخن شوية وندخلها الفرن لمدة نص ساعة على حرارةمتوسطة[/SIZE] [SIZE=3]وطلعها وتتقدم فى سيرفيس كبير [/SIZE] [SIZE=3]وبالف هنا وشفا[/SIZE] [SIZE=3]فى ناس بتحب بدل مرة واحدة مفروم كذا مرة مفيش مشكلة بس هتلاقى ان الورق بيسيب من بعضة فيستحسن مرة واحدة الكمية اللى انت عاوزاها[/SIZE] [SIZE=3]وبالف هنا وشفا[/SIZE] [SIZE=3]وبما ان الاكله صغيرة هعملكم معاها[/SIZE][/RIGHT] [CENTER][SIZE=5][COLOR=red]فراخ فى الفرن والفحم[/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=red]طبعا الفحم مالوش مثيل[/COLOR][/SIZE][/CENTER] [RIGHT][SIZE=3][COLOR=navy]المكونات[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=navy]نجيب كمية الفراخ اللى محتاجنها ونقطعها مويس[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=navy]بصلة- طماطماية- ملعقة صغيرة توم- فلفل اخضر [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=navy]ملح - فلفل اسود - بهارات فراخ - جوزة الطيب (ده لة متوافر عندى)[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=navy]فحمة متوشطة[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=navy]سمن[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][/SIZE] [SIZE=3]1- نجيب طبعا الفراخ ونقطعها كويس ونغسلها ونسلقها بس اوعى تتهرى منك (ويا ريت تكون الشوربة بالحبهان والمستكة)[/SIZE] [SIZE=3]2- نحضر الخلطة [/SIZE] [SIZE=3]البصله تقطع مع الطماطم والتوم والفلفل والبهارات وممكن نعصر نص ليمونة ونضربهم كويس فى الخلاط[/SIZE] [SIZE=3]طبعا ريحتها خرافة وكمان لو كانت بجوزة الطيب[/SIZE] [SIZE=3]3-نجيب الفراخ بعد السلق وتكون بردد شوية واتصفت من الشوربة كويس ونتبلها بالخلطة ونسيبها لمده نص ساعة على الاقل ويتحسن زيادة[/SIZE] [SIZE=3]4-نجيب الصينية وندهنها بسيط ونجيب الفراخ ونرصها فى الصينية وتدخل الفرن وطبعا الفرن سخن من الجلاش[/SIZE] [SIZE=3]ونسيبها لغاية ما هتلاقى ان الفراخ احمرت من الوش وريحتها طلعت حلوة كده (ممكن نحط على الوش سمنة وممكن لا حسب الحاجة) [/SIZE] [SIZE=3]ونكون مجهزين الفحمة على النار وكمان معاها اسمنةسخنة اوى ونعمل زى ما عملنا قبل كده[/SIZE] [SIZE=3]هقول تانى[/SIZE] [SIZE=3]نجيب صينية الفراخ ونحط قشرة بصل فى النص ونحط بسرعة عليها الفحم وعلى الفحم بسرعة السمنة السخنة اوى ونقفلها بسرعة لغاية ما البخار يملا الصينية[/SIZE] [SIZE=3] و[/SIZE][SIZE=3]ممكن ندخلها الفرن تانى هتبقى حلوة اوى[/SIZE] [SIZE=3]وبالف هنا وشفا[/SIZE] [SIZE=3]وتتفدم الوجبة مع السلطات وممكن كمان معاها ملوخية واى حاجة تانية [/SIZE][/RIGHT] [LEFT][SIZE=3][COLOR=red]والى اللقاء وسر جديد من اسرار تينا[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=red][/COLOR][/SIZE] [/LEFT] [/QUOTE]
التحقق
رد
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
جلاشكوا
أعلى