الرئيسية
المنتديات
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
الكتاب المقدس
الكتاب المقدس
البحث في الكتاب المقدس
تفاسير الكتاب المقدس
الرد على الشبهات الوهمية
قواميس الكتاب المقدس
آيات الكتاب المقدس
ما الجديد
المشاركات الجديدة
آخر النشاطات
الأعضاء
الزوار الحاليين
مكتبة الترانيم
إسأل
تسجيل الدخول
تسجيل
ما الجديد
البحث
البحث
بحث بالعناوين فقط
بواسطة:
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
قائمة
تسجيل الدخول
تسجيل
Install the app
تثبيت
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
تورتة الجيلى من غير كيكة هاهاهاها
تم تعطيل الجافا سكربت. للحصول على تجربة أفضل، الرجاء تمكين الجافا سكربت في المتصفح الخاص بك قبل المتابعة.
أنت تستخدم أحد المتصفحات القديمة. قد لا يتم عرض هذا الموقع أو المواقع الأخرى بشكل صحيح.
يجب عليك ترقية متصفحك أو استخدام
أحد المتصفحات البديلة
.
الرد على الموضوع
الرسالة
[QUOTE="السـامرية, post: 2380116, member: 100335"] [center][b][i][size=5][color=blue]اهلا بيكوا دا اول موضوع ليا هنا فى القسم عرفت طريقة تورتة جديدة عجبتنى جدا وسهلة وخفيفة موت قولت لازم اجيبها لحبايبى اولا_عمل الجيلى 2 عبوة جيلى اى نكهه تحبيها بس انا عملتها بالفراولة بتبقى حلوة قوى واعمليهم زى الطريقة اللى مكتوبة على العبوةبالظبط وبعد كدة حطى الجلى وهو سخن فى الصينية اللى هاتعملى فيها التورتة وياسلام بقى لو قطعتى على الجلى موز وفراولة وعنب كمان هاتبقى لذيذة قوى وحطي الصينية فى الثلاجة علشان تجمد تماما ثانيا_هاتى اى كمية كريم شانية انى شايفاها مناسبة لحجم التورتة بتاعتك وجهزيها بطريقتك المعتادة عليها ثالثا_بسكويت السافيار طبعا عارفية واللى مش عارفة يروح اى مخبز ويطلب بسكويت السافيار هو بسكويت ملهوش اى طعم وبيستخدم فى الحلويات بدل الكيك المهم هاتجيبى البسكويت وتكونى مجهزة شوية لبن فى طبق(لبن ساقع)وتحلية بشوية سكر وتكونى طلعتى الصينية اللى فيها الجيلى وحطى عليها طبقى كريم شانتية من اللى انتى جهزتيها وبعد طبقى الكريم شانتية خدى البسكويت واحدة واحدة حطية فى اللبن المحلى ورصية فى الصينية بس خدى بالك البسكويت دة هش جدااااااااااا يعنى يادوبك تلمسية اللبن وطلعية حطية على طول علشان مش يبوش منك وبعد ماتخلصى طبقى البسكويت الاولى تحطى بعديها برضة طبقة كريم شانتية تانية وبعد كدة طبقى بسكويت كمان ودخليها الثلاجة تانى لحد ماتتماسك بعد كدة طلعيها مت الثلاجة ومرريها شوية على عين البوتجاز (ثانيتين بس مش اكتر علشان الجلى مش يسيح)واقلبيها وبالهنا والشفا عن تجربة شخصية بجد طعمها رووووووووووووعة واسهل من اللى بتتعمل بكيكة وانك تقسمى وترصى والشغل دة وكمان خفيفة قوووووووووووووى ادعولى [/color][/size][/i][/b][/center] [/QUOTE]
التحقق
رد
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
تورتة الجيلى من غير كيكة هاهاهاها
أعلى