الرئيسية
المنتديات
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
الكتاب المقدس
الكتاب المقدس
البحث في الكتاب المقدس
تفاسير الكتاب المقدس
الرد على الشبهات الوهمية
قواميس الكتاب المقدس
آيات الكتاب المقدس
ما الجديد
المشاركات الجديدة
آخر النشاطات
الأعضاء
الزوار الحاليين
مكتبة الترانيم
إسأل
تسجيل الدخول
تسجيل
ما الجديد
البحث
البحث
بحث بالعناوين فقط
بواسطة:
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
قائمة
تسجيل الدخول
تسجيل
Install the app
تثبيت
الرئيسية
المنتديات
المنتديات العامة
المنتدى العام
ملحوظـــــة ! .. 7- التحرش الجنسي !
تم تعطيل الجافا سكربت. للحصول على تجربة أفضل، الرجاء تمكين الجافا سكربت في المتصفح الخاص بك قبل المتابعة.
أنت تستخدم أحد المتصفحات القديمة. قد لا يتم عرض هذا الموقع أو المواقع الأخرى بشكل صحيح.
يجب عليك ترقية متصفحك أو استخدام
أحد المتصفحات البديلة
.
الرد على الموضوع
الرسالة
[QUOTE="!! Coptic Lion !!, post: 3206841, member: 60878"] [COLOR=DarkGreen][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][CENTER][B]طريقه عمل المعكرونه بص يا برن[COLOR=Red]سيس[/COLOR] المقادير هتنزل عند الجزار اللي علي ناصيه الشارع تجيب منه نص كيلو لحمه بتلو بـ 40 جنيه وتخلي الواد عضمه صبي الجزار يفرمهولك بجوز جنيهات وانت مروح علي البيت عدي علي بقاله ام عماد هات منها نص كيلو مكرونه قلم خلص من عندها واتكل علي الله وانت ماشي هتلاقي واحد بتاع بصل اخطف بصلايه واحده من غير ما ياخد باله عادي جدا واطلع بعدها علي فوق هتلاقي باقي المقادير في الشقه بعد ما تطلع ريح شويه وقوم افتح التلاجه هتلاقي في الباب بيض احمر حلو كده وكبير خد اتنين منه وهتلاقي نصي كيلو لبن في لبانه جنب اللمبه في الرف اللي فوق خده في ايدك بردوا وخش بعدها عالمطبخ هتلاقي ازازه زيت دره خد منها حوالي ربع كوبايه صغيره وخد نفس عميق وانزل تحت الحوض هتلاقي كيس ابيض مكتوب عليه دقيق مصري فااااخر خد منه 4 او خمس معالق ملكش دعوه بالبتاع الابيض اللي في الطبق الاخضر ده جبس حضرتك بس يا معلم مش عايزين بعد كده غير معلقتين سمن او زبده وشويه ملح وفلفل اسود ودول مش فاكر مكانهم دور حواليك في المطبخ هتلاقيهم الطريقه بقي يا برنجي هتسلق المكرونه وتصفيها وتركنها علي جنب مش فاضين لها وتقوم جايب صينيه حلوه كده وتحط فيها الزيت وتستني لما الزيت يلسعك تقوم حاطط البصل وواخدلك ساتر وحط عليه شويه ملح صغيرين واستني عليه لما لونه يصفر ويدبل تقوم حاطط بعد كده اللحمه وتفضل تقلب لحد ما لونها يبقي غامق بردوا تفضل تقلب مش هرحمك هتلاقي اللحمه نزلت صوص كده ميهمكش شغال افضل قلب لحد ما اللحمه تشرب الصوص ده تاني وبعدين حط الملح والفلفل شيلها بعد كده من عالناروتعالي نعمل البشميل هتغلي اللبن وتحط عليه السمن او الزبد وشويه ميه وتسيبهم يغلوا تيجي بعد كده تحط الدقيق وتفضل تلقلب لمده دقيقه علشان متعجنش منك وبعدين تهدي النار وتحط شويه ملح وفلفل وتقلبهم كويس وبعدين تنزلهم يبردوا وتقوم حاطط عليهم البيض وتقلبهم اخر مرحله بقي تجيب الصينيه اللي هتدخلها الفرن وتعذبها دي وتحط فيها شويه مكرونه من تحت تفردهم وبعدين تحط عليهم اللحمه وتفردها وتحط طبقهه مكرونه تاني عليهم وتفردها وتجيب بعدها الخلطه المنيله اللي عملناها من شويه ده وتفضيها عالوش وتلقحها في فرن البتجاز تتعزب لمده ساعه / ساعه ونص وبالهنا والشفتشي [/B][/CENTER] [/SIZE][/FONT][/COLOR] [/QUOTE]
التحقق
رد
الرئيسية
المنتديات
المنتديات العامة
المنتدى العام
ملحوظـــــة ! .. 7- التحرش الجنسي !
أعلى