الرئيسية
المنتديات
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
الكتاب المقدس
الكتاب المقدس
البحث في الكتاب المقدس
تفاسير الكتاب المقدس
الرد على الشبهات الوهمية
قواميس الكتاب المقدس
آيات الكتاب المقدس
ما الجديد
المشاركات الجديدة
آخر النشاطات
الأعضاء
الزوار الحاليين
مكتبة الترانيم
إسأل
تسجيل الدخول
تسجيل
ما الجديد
البحث
البحث
بحث بالعناوين فقط
بواسطة:
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
قائمة
تسجيل الدخول
تسجيل
Install the app
تثبيت
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
سمك الرسل رووووووووووووعة
تم تعطيل الجافا سكربت. للحصول على تجربة أفضل، الرجاء تمكين الجافا سكربت في المتصفح الخاص بك قبل المتابعة.
أنت تستخدم أحد المتصفحات القديمة. قد لا يتم عرض هذا الموقع أو المواقع الأخرى بشكل صحيح.
يجب عليك ترقية متصفحك أو استخدام
أحد المتصفحات البديلة
.
الرد على الموضوع
الرسالة
[QUOTE="asmicheal, post: 3203618, member: 74340"] [COLOR="Black"][COLOR=Purple][B][SIZE=5]افضل طرق قلى السمك (عن تجربه فعلا ) [/SIZE][/B][/COLOR] [IMG]http://forum.khleeg.com/imgcache2/213701.gif[/IMG] [COLOR=Blue][B][SIZE=5] [/SIZE][FONT=Sakkal Majalla][SIZE=5][FONT=Traditional Arabic]انتم طبعا بتبلوا السمك [/FONT][FONT=Traditional Arabic]ب[/FONT][FONT=Traditional Arabic]الكمون [/FONT][FONT=Traditional Arabic]وكزبرة ناشفة، [/FONT][FONT=Traditional Arabic]ملح ، [/FONT][FONT=Traditional Arabic]ليمون ، [/FONT][FONT=Traditional Arabic]خل ، [/FONT][FONT=Traditional Arabic]وثوم ..[/FONT] [FONT=Traditional Arabic]للى عايزة [/FONT][FONT=Traditional Arabic]يتبل من برة ومن جوة المهم تحضرى طبق [/FONT][FONT=Traditional Arabic]عميق وبه حوالى 4 معالق دقيق وعليه حبة مية ونصف ليمونة ومعلقة صغيرة خل وملح وحبة فلفل اسود[/FONT] [FONT=Traditional Arabic]وترب الخلطة دى فى بعضها بحيث يكون زى الزبادى كدا وغطسى السمك على الجنبين بدل الدقيق الناشف [/FONT] [FONT=Traditional Arabic]وبكدا الزيت لا يحترق منك ثم غطى اثناء القلى الصينية باى شى وبكدا الشقة لم تدخن وكمان السمك [/FONT][FONT=Traditional Arabic]ها يحمر حلو [/FONT] [FONT=Traditional Arabic]ك[/FONT][FONT=Traditional Arabic]مان متخافيش السمك مش هايطرى ممكن تحطى مع القلى حبة من الفانيليا [/FONT] [FONT=Traditional Arabic]صدقينى [/FONT][FONT=Traditional Arabic]سوف تقضى على الريحة تماما ومش هاتحسى باى زفارة انا شفت المطعم بيعمل كدا بس لا تكثرى من الفانيليا [/FONT] [FONT=Traditional Arabic]وبعد القلى طلعى السمك فى مصفى ليصفى الزيت وبكدا هايكون مقرمش وزى برة ولونه فاتح...[/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=5] [/SIZE][/B][/COLOR][/COLOR] [/QUOTE]
التحقق
رد
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
سمك الرسل رووووووووووووعة
أعلى