سمك الرسل رووووووووووووعة

asmicheal

احبك ربى ياقوتى
عضو مبارك
إنضم
16 يونيو 2009
المشاركات
14,498
مستوى التفاعل
232
النقاط
63
الإقامة
مصر ام الدنيا - القاهرة
ثانيا/السبيط الطاجن




المقادير:راس السبيط

2 بصله مقطعه مربعات

4 فصوص ثوم

حزمه كرفس_حزمه بقدونس مغسولين ومقطعين صغير

2 طماطم مقطعه صغير

معلقه( ملح _فلفل _ كمون)

الطريقه:(1) يغسل راس السبيط جيدا

(2) نضع البصل على النار فى قليل من الزيت وعندمايدبل نضع عليه الثوم وبعد ذلك نصع الكرفس والبقدونس

(3)نضع عليهم الطماطم والبهارات ونقوم بااضافه السبيط ونتركهم حتا يغلى ويتشرب ماؤة

(4) نقوم بوضع السبيط فى طاجن او بيركس ونزودة قليل من الماء وندخله بالفرن حتا الاحمرار

يارب تعجبكم

 

asmicheal

احبك ربى ياقوتى
عضو مبارك
إنضم
16 يونيو 2009
المشاركات
14,498
مستوى التفاعل
232
النقاط
63
الإقامة
مصر ام الدنيا - القاهرة
افضل طرق قلى السمك (عن تجربه فعلا )







213701.gif



انتم طبعا بتبلوا السمك بالكمون وكزبرة ناشفة، ملح ، ليمون ، خل ، وثوم ..
للى عايزة يتبل من برة ومن جوة المهم تحضرى طبق عميق وبه حوالى 4 معالق دقيق وعليه حبة مية ونصف ليمونة ومعلقة صغيرة خل وملح وحبة فلفل اسود
وترب الخلطة دى فى بعضها بحيث يكون زى الزبادى كدا وغطسى السمك على الجنبين بدل الدقيق الناشف
وبكدا الزيت لا يحترق منك ثم غطى اثناء القلى الصينية باى شى وبكدا الشقة لم تدخن وكمان السمك ها يحمر حلو
كمان متخافيش السمك مش هايطرى ممكن تحطى مع القلى حبة من الفانيليا
صدقينى سوف تقضى على الريحة تماما ومش هاتحسى باى زفارة انا شفت المطعم بيعمل كدا بس لا تكثرى من الفانيليا
وبعد القلى طلعى السمك فى مصفى ليصفى الزيت وبكدا هايكون مقرمش وزى برة ولونه فاتح...


 
أعلى