أنت تستخدم أحد المتصفحات القديمة. قد لا يتم عرض هذا الموقع أو المواقع الأخرى بشكل صحيح.
يجب عليك ترقية متصفحك أو استخدام
أحد المتصفحات البديلة.
سمك الرسل رووووووووووووعة
احبك ربى ياقوتى
عضو مبارك
المقادير:راس السبيط
2 بصله مقطعه مربعات
4 فصوص ثوم
حزمه كرفس_حزمه بقدونس مغسولين ومقطعين صغير
2 طماطم مقطعه صغير
معلقه( ملح _فلفل _ كمون)
الطريقه:(1) يغسل راس السبيط جيدا
(2) نضع البصل على النار فى قليل من الزيت وعندمايدبل نضع عليه الثوم وبعد ذلك نصع الكرفس والبقدونس
(3)نضع عليهم الطماطم والبهارات ونقوم بااضافه السبيط ونتركهم حتا يغلى ويتشرب ماؤة
(4) نقوم بوضع السبيط فى طاجن او بيركس ونزودة قليل من الماء وندخله بالفرن حتا الاحمرار
يارب تعجبكم
احبك ربى ياقوتى
عضو مبارك
افضل طرق قلى السمك (عن تجربه فعلا )
انتم طبعا بتبلوا السمك بالكمون وكزبرة ناشفة، ملح ، ليمون ، خل ، وثوم ..
للى عايزة يتبل من برة ومن جوة المهم تحضرى طبق عميق وبه حوالى 4 معالق دقيق وعليه حبة مية ونصف ليمونة ومعلقة صغيرة خل وملح وحبة فلفل اسود
وترب الخلطة دى فى بعضها بحيث يكون زى الزبادى كدا وغطسى السمك على الجنبين بدل الدقيق الناشف
وبكدا الزيت لا يحترق منك ثم غطى اثناء القلى الصينية باى شى وبكدا الشقة لم تدخن وكمان السمك ها يحمر حلو
كمان متخافيش السمك مش هايطرى ممكن تحطى مع القلى حبة من الفانيليا
صدقينى سوف تقضى على الريحة تماما ومش هاتحسى باى زفارة انا شفت المطعم بيعمل كدا بس لا تكثرى من الفانيليا
وبعد القلى طلعى السمك فى مصفى ليصفى الزيت وبكدا هايكون مقرمش وزى برة ولونه فاتح...
يارب أسرع وأعنى
مشرف سابق